Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jaqueline Cristian, eliminată în turul 1 la Roland Garros! Ostapenko a revenit după un start greoi de meci

Irina Aldea

Publicat 26/05/2024 la 16:57 GMT+3

Jaqueline Cristian a fost eliminată încă din turul inaugural la Roland Garros. Sportiva noastră a început "ca din tun" partida, însă campioana din 2017, Jelena Ostapenko, a revenit și s-a impus în minimum de seturi pentru a se califica în turul secund la Paris.

Jaqueline Cristian, Roland Garros 2024

Credit imagine: Getty Images

Jaqueline Cristian s-a oprit în turul inaugural la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva noastră a fost eliminată de campioana din 2017, Jelena Ostapenko, favorită numărul 9 la ediția din acest an. Letona s-a impus cu scorul de 6-4, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 35 de minute de joc.
Banner Betano 2024 Roland Garros
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Aceasta a fost cea de-a doua întâlnire directă dintre Cristian și Ostapenko în circuitul mondial feminin. Cristian a condus cu 2-0, 3-1 și 4-2 în primul set, dar letona a revenit. Anterior, românca triumfase pe hardul din St. Petersburg, în 2021, impunându-se în fața letonei în minimum de seturi. Din păcate, Jaqueline Cristian nu a spart gheața nici anul acesta la Roland Garros. Sportiva noastră nu a reușit să treacă niciodată de turul 1 pe zgura pariziană.
CITEȘTE ȘI:

Jaqueline Cristian, OUT în turul 1 de la Roland Garros. Ostapenko, "o nucă prea tare" pentru româncă

România mai are în competiție trei reprezentante. E vorba despre Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Irina Begu. Sorana Cîrstea (34 ani, 30 WTA), cap de serie numărul 28, va debuta contra rusoaicei Ana Blinkova (25 ani, 45 WTA). Cîrstea a învins-o pe campioana de la Transylvania Open din 2022 în singura lor confruntare anterioară, în 2020, în primul tur la Dubai (ITF), cu 6-2, 6-1.
Ana Bogdan (31 ani, 63 WTA) va primi replica franţuzoaicei Elsa Jacquemot (21 ani, 150 WTA), beneficiara unui wild card. Va fi primul duel dintre ele în circuitul profesionist. Irina Begu (33 ani, 126 WTA) va întâlni în primul tur o jucătoare venită din calificări, pe argentiniana Julia Riera, ocupantă a locului 93 WTA. În calificări, Riera le-a învins pe Stevanovic, Tan și Eala, cedând un singur set.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo