Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paolini a făcut deliciul publicului la Roland Garros! Ce i-a transmis campioanei Swiatek: "Cea mai mare provocare!"

Irina Aldea

Publicat 08/06/2024 la 18:04 GMT+3

Jasmine Paolini a fost victimă sigură în finala de la Roland Garros pe care a disputat-o cu Iga Swiatek. Italianca i-a luat polonezei doar trei game-uri, dar a avut puterea la final să zâmbească și să facă deliciul publicului pe arena principală, Philippe Chatrier.

Așa s-a încoronat Iga Swiatek regină la Roland Garros! Rezumatul finalei cu Jasmine Paolini

Poloneza Iga Swiatek, liderul mondial din WTA, a obţinut sâmbătă al patrulea său titlu în turneul de la Roland Garros, după o finală pe care a controlat-o de la un cap la altul în compania italiencei Jasmine Paolini, locul 15 mondial, pe care a învins-o cu 6-2, 6-1, după doar 68 de minute de joc.
Banner Betano 2024 Roland Garros
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Iga Swiatek, care a împlinit recent 23 de ani, a mai câştigat turneul de la Roland Garros în 2020, 2022 şi 2023, şi are în palmares şi o victorie la US Open, în 2022. La ediţia din acest an a turneului din capitala Franţei, ea a fost în mare dificultate în turul al doilea în faţa japonezei Naomi Osaka, fost lider mondial.
CITEȘTE ȘI:

Paolini a făcut deliciul publicului la Roland Garros! Ce i-a spus campioanei Swiatek

În competiţiile de Grand Slam, Jasmine Paolini, care are 28 de ani, atinsese până acum o singură dată optimile, la începutul acestui an, la Australian Open. Pe zgura pariziană, ea nu trecuse niciodată de turul doi. La ceremonia de premiere, sportiva din Italia a făcut deliciul publicului vorbind în patru limbi: engleză, franceză, italiană și chiar și poloneză.
"Salutare tuturor, mulțumesc pentru că ați venit să ne vedeți jucând! Trebuie să o felicit pe Iga, e cea mai mare provocare din tenis să joc împotriva ta aici. Multe titluri de Grand Slam, numărul 1 mondial...Felicitări ție și echipei tale, faceți o treabă grozavă împreună. Vreau să mulțumesc echipei mele, familiei mele, tuturor celor care m-au susținut azi, sunteți alături de mine zi de zi și asta înseamnă mult pentru mine.
Felicitări tuturor celor care au făcut acest turneu posibil. S-au strâns poate mai mult de 10-15 zile superbe pentru mine, cele mai bune din viața mea. Petrecerea continuă, am finala de dublu mâine. Mulțumesc Amelie (n.r. Mauresmo – directoarea turneului), e un turneu minunat pentru mine. Mulțumesc tuturor, copiilor de mingi, sponsorilor. Au fost 15 zile foarte intense, sunt mândră de mine și de echipa mea. Azi a fost foarte greu, dar la final sunt foarte mândră de ce am făcut. Merci beaucoup, Paris! M-ați susținut tot timpul, e grozav", a transmis Jasmine Paolini, care a mulțumit la final în patru limbi: engleză, franceză, italiană și chiar și poloneză, mama ei fiind jumătate ganeză, jumătate poloneză.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo