Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, dezvăluiri dureroase după eliminarea prematură de la Roland Garros! "Am simțit un cuțit"

Bianca Dumitru

Publicat 28/05/2024 la 21:17 GMT+3

Sorana Cîrstea a fost eliminată în această seară, în primul tur de la Roland Garros, după ce a cedat, în trei seturi, în fața Annei Blinkova. La finalul partidei, românca a vorbit pentru Eurosport despre problemele cu care s-a confruntat pe teren și despre accidentarea suferită la călcâi, anunțând că e posibil să ia o pauză.

Sorana Cîrstea, dezvăluiri dureroase după eliminarea prematură de la Roland Garros

Sorana Cîrstea și-a încheiat prematur parcursul la Roland Garros 2024, fiind eliminată în primul tur, la fel ca la ediția precedentă. Românca, favorită nr. 28 la Paris, a cedat astăzi, în trei seturi, în fața Annei Blinkova (locul 55 WTA), cu scorul de 6-3, 3-6, 7-6 (5), după două ore și 27 de minute de joc.
casa pariurilor, roland garros
Acest articol vă este oferit de Casa Pariurilor.
La finalul partidei, Sorana a oferit un interviu pentru Eurosport în care a vorbit despre ce s-a întâmplat pe teren și care au fost motivele pentru care nu a reușit să câștige, deși a fost în mai multe rânduri la conducere.
Sportiva noastră a declarat că are o accidentare la călcâi cu care se confruntă din februarie, iar în primul set a călcat rău, iar ceea ce a simțit a speriat-o, ea nemaiputând să se concentreze în totalitate la meci.
"Nu a fost un meci de care să vreau să-mi amintesc... Am început bine, 3-0. La 3-2 am pus călcâiul, la care am probleme încă din februarie, cumva, nu știu, încercând să plec de la o minge, și am simțit că mi-a băgat cineva un cuțit.
Și, de acolo, a fost un pic complicat pentru că inițial m-am speriat. Apoi am chemat fizio, mi-a pus un tape, am zis, ușor-ușor, să trag de mine pentru că e un turneu important, chit că nu sunt 100%...
A fost un meci pe care l-am avut în mână, am avut foarte multe ocazii, inclusiv în setul decisiv, am avut 6-5, 30 egal, acolo ar fi trebuit să fiu un pic mai atentă, iar în super-tiebreak de la 5-4 am făcut mult prea multe greșeli neforțate, nepermis pentru experiența mea și nivelul meu. Asta este, a fost o zi proastă, o zi dificilă, însă asta este, mergem mai departe", a declarat Sorana Cîrstea.
Citește și:

Sorana Cîrstea, obosită din cauza problemei la călcâi

Românca a spus că pentru ea ar putea urma o pauză, deși nu-și permite să stea departe de teren atât de mult cât ar avea nevoie pentru a se reface în totalitate.
Cîrstea a explicat faptul că ar putea sări peste prima parte a sezonului pe iarbă, pregătindu-se în special pentru Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, care e programat în perioada 1-14 iulie.
"E destul de complicat pentru că, pentru a-mi reface călcâiul, trebuie să iau pauză o lună și nu pot să fac asta pentru că sunt în mijlocul sezonului...
Știu sigur că nu merg la Jocurile Olimpice pentru că nu m-am calificat conform criteriilor. Urma să joc la Birmingham, Eastbourne și Wimbledon, programul clasic, să-i spun așa, dar voi vedea dacă voi fi aptă pentru aceste turnee sau dacă voi anula Birmingham și Eastbourne și voi încerca să ajung cât mai bine la Wimbledon și pentru partea a doua a sezonului.
Am această problemă din februarie și deja sunt un pic obosită pentru că nu sunt 100% de câteva luni și nu e ușor să mă antrenez și, neantrenându-mă cum trebuie, nu sunt nici la meciuri la nivelul la care mi-aș dori.
Dar astea fac parte din sport, din tenis, și probabil voi lua pauză acum, vedem cât de lungă va fi pauza în următoarea perioadă", a adăugat Sorana Cîrstea.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo