Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander Zverev e în turul 2 la Monte Carlo! Prima victorie pe zgură după accidentarea horror de la Paris

Irina Aldea

Actualizat 11/04/2023 la 17:51 GMT+3

Alexander Zverev a obținut marți la Monte Carlo o victorie extrem de importantă în vederea revenirii după accidentarea horror de la Roland Garros. Germanul s-a impus în trei seturi în fața lui Bublik.

Rolex Monte-Carlo Masters: Rezumatul meciului dintre Zverev și Bublik, câștigat de german

Alexander Zverev, ocupantul locului 16 ATP, s-a calificat marți în turul al doilea la turneul Masters de la Monte Carlo, după ce l-a învins pe Alexander Bublik în trei seturi, revenind de la 0-1 la seturi. Favorit numărul 13 pe tabloul principal, neamțul s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 2 minute de joc.
La nivel de turnee Masters 1000, Alexander Zverev, care a fost cel mai sus pe locul 2 ATP, deține un procentaj de 77% pe zgură. Din 1990, Zverev e unul dintre singurii 5 jucători care au o rată de succes mai mare de 75% pe această suprafață, alături de Nadal, Djokovic, G. Coria și Muster. În continuare, Alexander Zverev se va duela în turul secund de la Monte Carlo cu Roberto Bautista-Agut, ocupant al locului 29 ATP.
CITEȘTE ȘI:

Alexander Zverev, revenire impresionantă la Monte Carlo în primul tur

Pentru Zverev, aceasta a fost prima victorie a sa în fața lui Alexander Bublik. Anterior, tenismenul din Kazahstan se impusese de două ori în meciurile disputate cu germanul, dar de fiecare dată pe hard. Bublik a început și azi mai bine meciul din primul tur de la Monte Carlo, însă Zverev a fost capabil să găsească soluții în fața adversarului său.
"După o jumătate de oră nu știam cum să joc din punct de vedere tactic. El mereu joacă bine cu mine, pare nebun pe teren, dar tactic joacă foarte bine. Va trebui să joc mai bine următorul meci. Nu l-am învins până astăzi și joacă bine, cred că îi convine că joacă împotriva mea, aș putea să scriu o carte despre asta, dar mă bucur că încă sunt în turneu și mai am o șansă", a spus Alexander Zverev la interviul de după meci.
Toate partidele turneului Masters de la Monte Carlo sunt în această săptămână în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo