Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, în plin război cu Zverev, după atacul virulent al germanului: "Să se uite în oglindă!"

Irina Aldea

Actualizat 14/04/2023 la 20:36 GMT+3

Daniil Medvedev i-a dat replica lui Alexander Zverev după ce germanul a avut un atac virulent asupra rusului, după meciul lor direct din optimile de finală ale turneului Masters de la Monte Carlo.

ATP Monte Carlo | Rezumatul partidei memorabile dintre Daniil Medvedev și Alexander Zverev

După ce Zverev a avut cuvinte foarte dure de spus la adresa lui Daniil Medvedev, a venit rândul rusului să ofere replica. Medvedev e cunoscut deja în circuit pentru personalitatea puternică și a demonstrat în repetate rânduri că nu acceptă să fie parte a unor conflicte fără a riposte, fie ele cu tenismeni, spectatori sau arbitri.
După ce a fost eliminat de Holger Rune în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1000 Monte Carlo 2023, Medvedev a fost întrebat despre criticile care i-au fost aduse de către Alexander Zverev. Apariția sa în fața presei a fost tensionată, dar Medvedev nu a putut și probabil că nici nu a vrut să evite subiectul legat de Zverev, arătându-și antipatia sinceră pe care o simte față de german.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev alimentează războiul cu Alexander Zverev

Când a fost întrebat despre declarațiile germanului după terminarea meciului cu Rune, Medvedev a părut nerăbdător să ofere replica. "Să vedem, nu vreau să spun prea multe despre asta, pentru că cred că a vorbit chiar la finalul meciului și poate că a vorbit la cald. Lucrurile s-ar schimba foarte mult și ar fi mai grav dacă ar păstra aceste cuvinte o săptămână mai târziu. Voi spune doar că nu am fost niciodată prieteni, doar la juniori am avut o relație fluidă, așa că am fost foarte surprins să îl aud spunând la unele ceremonii de premiere că este prieten cu mine și cu soția mea, pentru că nu este adevărat.
În momentul de față nu dau prea mare importanță cuvintelor lui, dar deja l-am avertizat că dacă după o săptămână continuă să spună același lucru, îl voi aborda în vestiar și voi vrea să vorbim despre ceea ce nu reușește să spună verde-n față, chiar dacă vom fi dușmani eterni și nu vom mai schimba niciun cuvânt. Sunt foarte prieten cu aproximativ 90 de jucători din circuit, am o relație bună cu alți 50, așa că mă simt prost când se întâmplă ceva pe teren.
Știu că uneori pot fi nedrept, dar ieri... Te-a deranjat că am îndepărtat stâlpul de la fileu? Te-a deranjat că am fost la baie? Mi-am făcut nevoia, nu știu ce altceva puteam să fac. De fapt, când mă duc la baie, pierd următoarele două game-uri. Sascha trăiește în propria lui lume. De fiecare dată când pierde putem găsi 25 de interviuri în care spune lucruri ciudate. Știu că am fost în culpă în lupte cu băieți ca Ruud, Schwartzman sau Khachanov și îmi pare rău că ei pot simți lucruri negative despre felul meu de a fi, pentru că sunt oameni foarte drăguți. Dar Zverev nu este ca ei. Ar trebui să se privească în oglindă înainte de a spune că nu joc corect. Vreo 5 tenismeni au venit la mine azi și m-au întrebat 'Hai, omule, de ce ești atât de nedrept?' (râde)", a afirmat Daniil Medvedev la conferința de presă de după înfrângerea cu Rune.
Toate partidele turneului Masters de la Monte Carlo sunt în această săptămână în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo