Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev și-a ieșit din minți la Monte Carlo! Ce l-a enervat pe rus: "La fel i-au făcut și lui Djokovic"

Irina Aldea

Publicat 14/04/2023 la 22:31 GMT+3

Daniil Medvedev a avut săptămâna aceasta la Monte Carlo mai mulți inamici, atât adversarul de dincolo de fileu, cât și spectatorii, care l-au huiduit și provocat în mod constant. Rusul a răbufnit după eliminarea suferită în sferturi, iar la conferința de presă l-a adus în discuție pe liderul din ATP, Novak Djokovic.

Daniil Medvedev, Monte Carlo 2023

Credit imagine: Getty Images

Daniil Medvedev a avut o confruntare continuă cu publicul de la Monte Carlo, iar după meciul pierdut în fața lui Holger Rune a dezvăluit că el și Novak Djokovic au trecut prin aceeași situație în Principat, ambii fiind huiduiți pe nedrept de spectatorii prezenți la Monaco.
picture

Djokovic, și furat, și huiduit la Monte Carlo! Sârbul a răbufnit și s-a certat cu arbitra de scaun

Al cincilea jucător al lumii s-a confruntat cu huiduielile fanilor după ce, la fel ca Novak Djokovic în aceeași rundă, s-a certat cu arbitrul din cauza urmelor lăsate de minge pe teren. Medvedev a avut o evoluție solidă în meciul cu Zverev, a salvat două mingi de meci și în cele din urmă s-a calificat în sferturile de finală, unde a fost învins vineri de Holger Rune.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev, huiduit la Monte Carlo precum Novak Djokovic

În timpul meciului cu Rune, Medvedev s-a certat cu publicul care l-a huiduit pentru că a considerat că arbitrul a arătat urma greșită. După aceea a refuzat să joace amenințând că iese de pe teren dacă publicul nu se oprește din huiduit.
picture

Daniil Medvedev, atitudine inexplicabilă la Monte Carlo! Rusul a amenințat că iese de pe teren

Al treilea favorit al turneului i-a redus la tăcere pe fanii din tribune, arătându-le degetul mare îndreptat în jos. După meci, el a reflectat asupra momentelor tensionate: "Da, am văzut același lucru în meciul lui Novak, i-au făcut și lui asta. Am vorbit cu arbitrul despre traiectoria mingii. Unii oameni au început să fluiere și să-mi arate semne obscene. Mi-am spus "Bine, nu voi juca până când tipii ăștia nu vor tăcea. Eu discutam despre traiectoria mingii, nu există niciun motiv pentru fluierături.
Îmi voi menține această atitudine de fiecare dată când voi fi fluierat fără motiv. Pe parcursul acestei săptămâni, de fiecare dată când mă uitam la o urmă sau îl întrebam ceva pe arbitrul de scaun, primeam fluierături din partea oamenilor. De acum încolo, așa va funcționa acest lucru: Da, dacă vor să continui să joc, vor trebui să tacă. Atâta timp cât fluieră, voi sta și voi aștepta să termine. Dacă mă ridic și ei continuă să fluier, mă voi așeza la loc. Putem să stăm așa o oră. La US Open 2019 am fost huiduit cu un motiv, pot spune că am meritat-o. Dar cum rămâne cu săptămâna aceasta? Nu, nu așa merg lucrurile. Voi sta jos și când se vor calma, vor juca din nou", a declarat Medvedev la Monte Carlo.
Toate partidele turneului Masters de la Monte Carlo sunt în această săptămână în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo