Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune e în marea finală de la Monte Carlo, după victoria cu Jannik Sinner! Next: Andrey Rublev

Irina Aldea

Publicat 15/04/2023 la 22:53 GMT+3

Holger Rune a făcut un meci uriaș la Monte Carlo în semifinale și a obținut calificarea în marea finală, acolo unde-l va întâlni pe Andrey Rublev.

Holger Rune, Monte Carlo 2023

Credit imagine: Getty Images

Holger Rune, cap de serie numărul 6, s-a calificat sâmbătă seară în marea finală de la Monte Carlo după ce a trecut de Jannik Sinner, revenind de la 0-1 la seturi. Danezul s-a impus cu scorul de 1-6, 7-5, 7-5, la capătul unui meci incredibil care a durat două ore și 42 de minute de joc.
În primul set, Jannik Sinner a dictat schimburile de mingi și a fost în mod clar jucătorul mai bun. După ce a cedat doar un game în manșa inaugurală, Sinner a început cu stângul setul secund. Ploaia a intervenit și ea și a întrerupt partida, întrerupere care a fost benefică pentru Holger Rune, asta pentru că danezul a câștigat setul cu 7-5, reușind să trimită meciul în decisiv. Acolo, danezul a avut nervi de fier și a reușit să treacă linia de finish primul.
CITEȘTE ȘI:

Andrey Rublev - Holger Rune, marea finală de la Monte Carlo

În prima semifinală a zilei, Andrey Rublev, favorit numărul 5 pe tabloul de simplu, a trecut de al zecelea jucător al lumii, Taylor Fritz. Rusul a fost nevoit să revină de la 0-1 la seturi și s-a impus cu scorul de 5-7, 6-1, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 11 minute de joc. Rublev și Rune s-au întâlnit până acum de 5 ori, iar rusul are 3-2.
Pentru Rune, aceasta este prima finală a sa la Monte Carlo, a doua de turneu Masters, după cea de la Paris-Bercy, acolo unde s-a impus anul trecut: "A fost incredibil, el a jucat fantastic în primul set, eu a trebuit să caut soluții după acel prim set. Publicul a fost grozav, chiar dacă a fost alături de el", a spus Rune la final.
Toate partidele turneului Masters de la Monte Carlo sunt în această săptămână în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo