Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannik Sinner e în semifinale la Monte Carlo! Italianul a completat careul de ași, după victoria cu Musetti

Irina Aldea

Actualizat 14/04/2023 la 22:18 GMT+3

Jannik Sinner a câștigat duelul 100% italian de la Monte Carlo cu Lorenzo Musetti. Elevul lui Darren Cahill a completat careul de ași în Principat.

Jannik Sinner

Credit imagine: Getty Images

Jannik Sinner, favorit numărul 7 pe tabloul principal de simplu, s-a calificat în semifinalele turneului Masters 1000 de la Monte Carlo, după ce a trecut de compatriotul Lorenzo Musetti cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc.
Aceasta este a treia semifinală de Masters 1000 consecutivă în care ajunge Sinner în 2023, după Indian Wells și Miami. Italianul pregătit de Darren Cahill este singurul tenismen care a reușit asta până acum în 2023 și cel mai tânăr din Era Open. Înainte de el, doar cei patru mari (Federer, Nadal, Djokovic și Murray) au reușit această performanță.
CITEȘTE ȘI:

Jannik Sinner a completat careul de ași de la Monte Carlo, alături de Rune, Fritz și Rublev

În continuare, Jannik Sinner se va duela în penultimul act cu Holger Rune, un duel între favoritul numărul 6 și 7. Cei doi s-au mai întâlnit o singură dată în circuit, iar danezul s-a impus pe hard la Sofia în 2022 în semifinale. În cealaltă semifinală se vor duela Andrey Rublev și Taylor Fritz. Rublev și Fritz s-au întâlnit de șase ori în circuit, iar americanul s-a impus de 4 ori.
Toate partidele turneului Masters de la Monte Carlo sunt în această săptămână în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo