Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Matteo Berrettini e ultimul jucător calificat în optimi la Monte Carlo! Tabloul complet

Bianca Dumitru

Publicat 12/04/2023 la 21:15 GMT+3

Astăzi, la Monte Carlo, s-au disputat ultimele meciuri din 16-imile competiției, Jannik Sinner, Daniil Medvedev, Holger Rune, Alexander Zverev și Matteo Berrettini fiind printre sportivii calificați în faza următoare. Tabloul optimilor este complet.

L'esultanza di Matteo Berrettini, Masters 1000 Monte Carlo, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Matteo Berrettini s-a calificat în această seară în optimile de finală ale turneului de la Monte Carlo. Italianul de pe locul 22 ATP l-a învins în trei seturi pe Francisco Cerundolo (locul 33 ATP), scor 7-5, 6-7 (1), 4-6, după două ore și 43 de minute de joc.
Deși a pierdut primul set după ce a condus cu 0-5, Berrettini a reușit să trimită meciul în decisiv după un tiebreak în care nu i-a dat nicio șansă adversarului său.
În setul 3, italianul a făcut un break la scorul de 2-2 și a luat un avans pe care Cerundolo nu l-a putut recupera, fiind eliminat din competiție.
Berrettini îl va înfrunta în optimile turneului de la Monte Carlo pe Holger Rune, ocupantul locului 9 ATP, care l-a eliminat în această seară din competiție pe Dominic Thiem, în două seturi, scor 2-6, 4-6, după o oră și 36 de minute de joc.
Tot astăzi, în optimile turneului de la Monte Carlo s-a calificat și Daniil Medvedev, după ce l-a învins în două seturi pe Lorenzo Sonego, scor 6-3, 6-2. Rusul se va duela pentru un loc în sferturi cu Alexander Zverev, care s-a impus azi, la Monte Carlo, în fața lui Roberto Bautista-Agut, scor 6-4, 6-4, arătând tot mai mult ca jucătorul de dinainte de accidentarea de la Roland Garros 2022.
Citește și:

Tabloul optimilor de la Monte Carlo

Hubert Hurkacz - Jannik Sinner
Jan-Lennard Struff - Casper Ruud
Nicolas Jarry - Stefanos Tsitsipas
Andrey Rublev - Karen Khachanov
Novak Djokovic - Lorenzo Musetti
Taylor Fritz - Jiri Lehecka
Daniil Medvedev - Alexander Zverev
Matteo Berrettini - Holger Rune
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo