Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Medvedev și Rune, front comun împotriva lui Zverev, la Monte Carlo! Cum au râs de german: "Ai jucat nedrept!"

Irina Aldea

Actualizat 14/04/2023 la 18:43 GMT+3

Daniil Medvedev l-a ironizat pe Alexander Zverev după ce a fost eliminat de la Monte Carlo de Holger Rune. Germanul l-a criticat dur pe rus după meciul lor direct de ieri, însă Medvedev nu a rămas indiferent și a râs de Zverev după meciul cu Rune de azi.

Daniil Medvedev & Holger Rune

Credit imagine: Eurosport

Daniil Medvedev și Holger Rune au părut să-l ia peste picior pe Alexander Zverev, după ce danezul l-a învins pe numărul 5 mondial la Monte Carlo. După ce a suferit doar a doua sa înfrângere din ianuarie, Medvedev a părut să-l ironizeze pe Zverev, înainte de a face referire la cuvintele dure ale germanului. Acest episod vine după ce Zverev a afirmat că Medvedev este unul dintre "cei mai nedrepți jucători din lume".
Medvedev a fost eliminat de la turneul Masters de la Monte Carlo la mai puțin de 24 de ore după ce a câștigat o luptă incredibilă împotriva lui Alexander Zverev. Rusul a salvat două mingi de meci când l-a învins pe numărul 16 mondial joi seara, iar Zverev a fost vizibil frustrat, părând că nu-și respectă adversarul în timpul strângerii de mână.
CITEȘTE ȘI:

Zverev, luat peste picior de Medvedev și Rune la Monte Carlo

Ulterior, germanul i-a reproșat lui Medvedev că a fugit la toaletă atunci când nu ar fi avut voie, pentru a-i rupe ritmul germanului: "Este unul dintre cei mai nedrepți jucători din lume. Eu iau foarte în serios fair-play-ul și sportivitatea. El nu o face", a declarat Zverev pentru Sky Sports Germania.
În ciuda faptului că a pierdut următorul meci de la Monte Carlo, Medvedev a părut să-l ia peste picior pe Zverev, prefăcându-se că reproduce strângerea de mână a jucătorului de 25 de ani alături de Holger Rune. Cei doi au râs apoi și au dat mâna cum trebuie, în timp ce danezul a complimentat forma recentă a lui Medvedev: "Oh, omule, ai jucat atât de bine în ultimele [câteva] săptămâni", i-a spus tânărul de 19 ani lui Medvedev, care a ajuns în cinci finale succesive între Australian Open și Monte Carlo Masters - câștigând patru titluri.
Dar Medvedev nu terminase cu referirile la Zverev, deoarece a reluat cuvintele fostului număr 2 mondial despre el însuși. "Omule, ai jucat nedrept", i-a spus Daniil lui Holger, în timp ce amândoi râdeau. Rune se află la a doua sa semifinală de Masters după ce a câștigat titlul de la Paris-Bercy în noiembrie, unde l-a învins pe Novak Djokovic în finală.
Toate partidele turneului Masters de la Monte Carlo sunt în această săptămână în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo