Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, OUT în optimi de la Monte Carlo! Lorenzo Musetti a obținut victoria cu liderul mondial

Irina Aldea

Actualizat 13/04/2023 la 20:47 GMT+3

Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, a fost eliminat în faza optimilor de finală la Monte Carlo. Sârbul a cedat în trei seturi în fața lui Lorenzo Musetti.

Novak Djokovic, Monte Carlo 2023

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, dublu câștigător la Monte Carlo și principal favorit la ediția din acest an, a fost eliminat în faza optimilor de finală de către Lorenzo Musetti, favoritul numărul 16, cu scorul de 6-4, 5-7, 4-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 55 de minute de joc. În continuare, italianul se va duela la Monte Carlo cu Jannik Sinner, capul de serie numărul 7.
În primul set, Novak Djokovic a condus cu 5-2 și a avut două mingi de set, dar Musetti a reușit să încline balanța spre el în acel moment. Chiar și așa, italianul nu a putut rezista în fața liderului mondial din ATP, care a făcut break în cel mai bun moment și și-a adjudecat manșa inaugurală cu 6-4.
picture

Novak Djokovic, punct FABULOS la Monte Carlo! Sârbul l-a "disperat" pe Musetti la fileu

CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, OUT în optimi la Monte Carlo. Musetti, victoria carierei

În setul secund, serviciul lui Djokovic nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor, devenind o mare provocare pentru sârb să-și câștige game-urile. Nici Musetti nu a fost într-o poziție mai bună pe propriul serviciu, însă italianul a fost mai puternic în manșa secundă, reușind să trimită partida în decisiv. În setul doi am fost și martorii unui moment tensionat, în care i s-a "furat" un punct. Pentru că a protestat, sârbul a fost și huiduit de spectatorii de pe terenul central.
picture

Djokovic, și furat, și huiduit la Monte Carlo! Sârbul a răbufnit și s-a certat cu arbitra de scaun

În setul al treilea, ploia a întrerupt partida destul de devreme. Novak Djokovic a revenit de la vestiare cu un bandaj pe coapsă, semnalând o problemă fizică. De cealaltă parte, Musetti a revenit determinat să câștige, iar hotărârea din teren i-a adus în final victoria italianului.
picture

Lorenzo Musetti, punct U-LU-I-TOR la Monte Carlo, în meciul cu Djokovic! Italianul, dezlănțuit

Toate partidele turneului Masters de la Monte Carlo sunt în această săptămână în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo