Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Starurile din ATP nu se lasă păcălite de înfrângerea lui Novak Djokovic de la Monte Carlo: "Va fi complet diferit!"

Irina Aldea

Publicat 14/04/2023 la 21:36 GMT+3

Novak Djokovic a fost eliminat în faza optimilor de finală la turneul Masters de la Monte Carlo, însă înfrângerea liderului mondial din ATP nu-i impacientează pe colegii lui din Top 10 ATP.

Lorenzo Musetti a obținut victoria carierei la Monte Carlo, cu Novak Djokovic

Novak Djokovic își va găsi cea mai bună formă cu cât va juca mai mult pe zgură în perioada premergătoare Roland Garros, crede Andrey Rublev. Numărul 6 mondial a transmis că înfrângerea surprinzătoare a marelui campion sârb în fața lui Lorenzo Musetti în optimi la Masters-ul de la Monte Carlo nu e alarmantă, deoarece el încă se adaptează la terenurile de zgură.
Djokovic va participa săptămâna viitoare la Srpska Open din Banja Luka, înainte de a juca apoi la Masters-ul de la Madrid, unde a ajuns în semifinale în 2022, și la Roma, turneu pe care l-a câștigat sezonul trecut. El va căuta apoi al 23-lea său titlu de Grand Slam la Roland Garros. La finalul sezonului pe zgură, sârbul va fi un jucător "complet diferit", consideră Andrey Rublev.
CITEȘTE ȘI:

Starurile din ATP nu se lasă păcălite de înfrângerea lui Novak Djokovic de la Monte Carlo

Andrey Rublev a vorbit despre liderul mondial din ATP și despre înfrângerea suferită în fața lui Musetti: "Când va juca la Roland Garros sau la următorul turneu Masters după primele meciuri pe zgură, pentru că este greu, va fi un alt jucător", a declarat Rublev într-o conferință de presă după ce a câștigat vineri sfertul de finală la Monte Carlo în fața lui Jan-Lennard Struff.
Rublev, care l-a învins pe Djokovic cu 6-2, 6-7, 6-0 în finala de anul trecut de la Serbia Open, în ceea ce a fost al doilea turneu pe zgură al starului sârb în 2022, a subliniat rezultatul acelui meci și un scor "practic imposibil" al setului decisiv pentru a arăta că și Djokovic, ca și alți jucători, are nevoie de timp pentru a se obișnui cu o nouă suprafață: "În același timp, nu am fost surprins, pentru că uneori i se întâmplă și lui Novak aceste lucruri. Când am jucat cu el în finala de anul trecut din Serbia, am câștigat meciul și am avut 6-0 în setul trei, ceea ce este practic imposibil să se întâmple cu Djokovic, dar uneori se întâmplă", a explicat Rublev.
Toate partidele turneului Masters de la Monte Carlo sunt în această săptămână în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo