Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stefanos Tsitsipas, OUT în sferturi la Monte Carlo! Campionul en-titre, învins clar de Taylor Fritz

Irina Aldea

Publicat 14/04/2023 la 15:53 GMT+3

Stefanos Tsitsipas, campionul en-titre de la Monte Carlo, a fost eliminat în faza sferturilor de finală de către Taylor Fritz în minimum de seturi.

Greece's Stefanos Tsitsipas plays a backhand return to USA's Taylor Fritz during the Monte-Carlo ATP Masters Series tournament quarter final tennis match in Monte Carlo on April 14, 2023

Credit imagine: Getty Images

Stefanos Tsitsipas, al doilea favorit de pe tabloul principal de la Monte Carlo, și campion en-titre, a fost eliminat în faza sferturilor de finală la turneul din Principat. Taylor Fritz, ocupant al locului 10 ATP, s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 12 minute de joc.
Aceasta a fost a treia victorie a americanului în fața sportivului grec, dar prima pe zgură. Acum, cei doi sunt la egalitate în privința meciurilor directe, 3-3. Pentru Fritz, aceasta este prima semifinală de Masters 1000 în afara Indian Wells. Totodată, Fritz e primul jucător din SUA care ajunge în penultimul act la Monte Carlo în ultimii 20 ani.
CITEȘTE ȘI:

Stefanos Tsitsipas, OUT în sferturi! Fritz, calificare uimitoare în semifinale

În continuare, Taylor Fritz se va duela cu Andrey Rublev pentru un loc în marea finală de duminică. Rusul, favorit numărul 5, a trecut în sferturi de Jan-Lennard Struff în minimum de seturi. Fritz i-a mai învins la Monte Carlo pe Wawrinka și Lehecka, cedând un singur set.
În privința întâlnirii directe cu Rublev, Fritz are 4-2, ceea ce va fi și mai interesant de urmărit. Taylor Fritz tocmai ce a obținut cea mai mare victorie a sa pe zgură, prima la un jucător din Top 10 ATP pe suprafața roșie, motiv pentru care ar putea continua seria surprizelor, dacă Rublev nu va fi 100% pregătit de un meci foarte dificil.
Toate partidele turneului Masters de la Monte Carlo sunt în această săptămână în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo