Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stefanos Tsitsipas și gluma care l-a costat scump la Monte Carlo. Taylor Fritz l-a taxat imediat pe grec

Irina Aldea

Publicat 14/04/2023 la 17:28 GMT+3

Stefanos Tsitsipas a trecut joi la Monte Carlo de Nicolas Jarry și a scris pe cameră un mesaj ciudat din care reiese faptul că nu-i plac turneele pe zgură din SUA. Azi, grecul a fost taxat de Taylor Fritz, după ce americanul a izbutit să treacă de Tsitsipas în minimum de seturi.

Taylor Fritz & Stefanos Tsitsipas

Credit imagine: Getty Images

Stefanos Tsitsipas pare că nu este un mare fan al turneelor pe zgură din Statele Unite. Joi, Tsitsipas a fost în acțiune la turneul Masters de la Monte Carlo, învingându-l pe Nicolas Jarry cu 6-3, 6-4. După meci, Tsitsipas a scris pe cameră un mesaj cel puțin interesant: "Terenul de zgură din SUA este ca un unicorn pe un skateboard", a scris Tsitsipas pe obiectivul camerei.
picture

Tsitsipas e în sferturi la Monte Carlo, după victoria cu Jarry. Mesajul "curios" lăsat pe cameră

În prezent, Statele Unite găzduiesc un singur turneu ATP pe zgură - acesta a avut loc săptămâna trecută la Houston. De asemenea, Statele Unite găzduiesc mai multe turnee Challenger pe zgură. Terenurile de zgură din Houston sunt considerate printre cele mai rapide terenuri de zgură din circuit. După ce a observat ce a făcut Tsitsipas la Monte Carlo, contul de Twitter al turneului de la Houston a scris pe Twitter: "Avem întrebări".
CITEȘTE ȘI:

Taylor Fritz i-a întors gluma lui Stefanos Tsitsipas

Azi, Stefanos Tsitsipas l-a înfruntat pe Taylor Fritz la Monte Carlo, iar americanul a avut o evoluție fantastică și s-a impus în minimum de seturi, obținând cea mai mare victorie a sa pe zgură. Americanul de pe locul 10 ATP s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 12 minute de joc.
La final, Fritz a scris și el un mesaj pe obiectivul camerei, făcând trimitere la gluma din urmă cu o zi a sportivului elen: "Zgura din SUA?!", a scris americanul. În continuare, Taylor Fritz se va duela cu Andrey Rublev pentru un loc în marea finală de duminică. Rusul, favorit numărul 5, a trecut în sferturi de Jan-Lennard Struff în minimum de seturi. Fritz i-a mai învins la Monte Carlo pe Wawrinka și Lehecka, cedând un singur set.
Toate partidele turneului Masters de la Monte Carlo sunt în această săptămână în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo