Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ATP "a reușit" să-l scoată din sărite pe Darren Cahill la Paris: "Zero grijă pentru bunăstarea lor!"

Irina Aldea

Publicat 02/11/2023 la 13:52 GMT+2

Antrenorul lui Jannik Sinner, Darren Cahill, a criticat ATP pentru problemele de programare la Masters-ul de la Paris din 2023. Meciul elevului său din turul al doilea s-a încheiat la ora locală 2.37 noaptea.

Rezumatul partidei Jannik Sinner - Mackenzie McDonald, câștigată de italian în 3 seturi

Jannik Sinner, al patrulea jucător al lumii, a jucat miercuri, 1 noiembrie, împotriva lui Mackenzie McDonald pe terenul central de la Accor Arena. El a ieșit învingător după o luptă istovitoare care a durat două ore și 16 minute de joc. După ce a cedat primul set în tiebreak, Sinner a produs o revenire uimitoare și a egalat la seturi.
Betano - Paris
Toată emoția de la Paris de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Tenismenul în vârstă de 20 de ani a dominat și în setul decisiv, punându-i mari probleme lui McDonald. Italianul s-a impus cu scorul de 6-7(6), 7-5, 6-1 și a obținut calificarea în optimi, acolo unde-l va întâlni pe De Minaur. Sinner are la dispoziție mai puțin de 20 de ore pentru a se odihni, pentru a-și analiza performanța din primul set împotriva lui McDonald și pentru a concepe o strategie pentru De Minaur.
CITEȘTE ȘI:

ATP "a reușit" să-l scoată din sărite pe Darren Cahill la Paris

Darren Cahill a intrat pe rețelele de socializare pentru a sublinia același aspect, fiind scos din sărite de strategia ATP. El și-a exprimat dezamăgirea cu privire la ora târzie la care s-a încheiat meciul elevului său din cauza slabei organizări: "2.45 dimineața. Fericit pentru victoria lui Jannik Sinner, dar zero grijă pentru bunăstarea jucătorilor cu programul de la Paris", a scris fostul antrenor al Simonei Halep pe Instagram.
După victoria obținută în fața lui Mackenzie McDonald la Masters-ul de la Paris din 2023, Jannik Sinner s-a declarat foarte nemulțumit de faptul că a fost nevoit să joace până la o asemenea oră târzie: "Sincer, nu știu dacă voi juca în optimile de finală. Voi vedea cum mă simt mâine (n.r. azi). Nu este ușor să intri pe teren după miezul nopții, este foarte târziu. Acum trebuie doar să încerc să dorm și să mă recuperez, vom vedea cum mă simt mâine", a spus el în timpul interviului de pe teren.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo