Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conflictul Djokovic – public, comentat de Justine Henin la Paris: "Nu e pe teren ca să mulțumească!"

Irina Aldea

Actualizat 03/11/2023 la 15:31 GMT+2

Novak Djokovic a fost huiduit joi la meciul din optimi cu Tallon Griekspoor la turneul Masters de la Paris. Sârbul i-a încurajat pe fani să-l fluiere și mai tare, după care nu i-a mai dat nicio șansă adversarului său. Justine Henin a comentat conflictul dintre sârb și publicul ostil, spunând că sârbul nu mai intră demult pe teren pentru a mulțumi pe cineva anume.

Așa s-a calificat Novak Djokovic în sferturi la Paris, după ce Griekspoor a câștigat primul set

Novak Djokovic a ajuns cel mai titrat tenismen din istorie în 2023, însă sârbul a fost nevoit să se confrunte toată cariera cu un tratament ostil din partea publicului, obișnuit deja cu rivalitatea dintre Federer și Nadal. Dacă pe unii tenismeni îi încurcă teribil atitudinea neprietenoasă a fanilor, Djokovic pare că se hrănește din asta.
Betano - Paris
Toată emoția de la Paris de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
O dovadă în acest sens am primit joi seară, când, în disputa cu olandezul Griekspoor, scor 4-6, 7-6, 6-4, suporterii francezi au fost de partea batavului.În decisiv, când Griekspoor a reușit breakul la 4-3 pentru Nole, după o dublă greșeală a sârbului, publicul a erupt. Djokovic i-a aplaudat ironic pe spectatorii care l-au fluierat și le-a sugerat să continue. Sârbul s-a ambiționat și mai mult și a răspuns în consecință, pe teren: a făcut break la 0 pentru 5-4, pentru ca apoi să se impună fără a ceda vreun punct și pe propriul serviciu.
CITEȘTE ȘI:

Conflictul Djokovic – public, comentat de Justine Henin la Paris

Sârbul a folosit ostilitatea în avantajul său, deși era vizibil deranjat de ceea ce s-a dovedit a fi o problemă stomacală. Întrebată la Eurosport despre această relație mereu specială dintre Djokovic și public, Justine Henin e de părere că marele campion sârb nu mai are nicio ambiție cu privire la impresia pe care o lasă spectatorilor.
"Știm că nu este întotdeauna plăcut să ai un public care, dintr-o dată, devine ostil și îl susține pe adversar. Și foarte inteligent, el taie acest moment și îi încurajează să continue, în același timp se remobilizează, are multă experiență la acest nivel. Dar cred în continuare că în legătură cu această chestiune a publicului, se distanțează din ce în ce mai mult, nu mai este acolo ca să mulțumească pe nimeni, este acolo ca să joace și să câștige și cred că făcând în sfârșit acest lucru, încă mai atrage multă lume", a transmis Henin.
Turneul Masters 1000 de la Paris, care se desfășoară în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo