Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune, prima reacție după înfrângerea de la Paris în fața lui Djokovic. Danezul i-a mulțumit lui Nole

Andrei Nicolae

Publicat 04/11/2023 la 16:23 GMT+2

Holger Rune a fost eliminat de la Masters-ul din Paris în faza sferturilor, după ce a fost învins de Novak Djokovic, scor 5-7, 7-6, 4-6. La doar câteva ore de la încheierea meciului, tenismenul pregătit de Boris Becker a venit cu o postare pe rețelele sociale, prin care le-a mulțumit oamenilor prezenți în tribune la Paris, dar și lui Nole, pentru bătălia pe care au dus-o.

Paris Masters : Rezumatul victoriei muncite a lui Djokovic în fața lui Rune

Holger Rune s-a oprit în sferturile turneului pe care l-a câștigat anul trecut, la Paris, după ce a fost eliminat de către Novak Djokovic. Sârbul s-a impus la capătul unui meci extrem de intens, încheiat după aproximativ 3 ore cu scorul de 7-5, 6-7, 6-4.
Betano - Paris
Toată emoția de la Paris de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
La doar câteva ore după terminarea meciului, danezul a venit și cu o reacție pe rețelele sociale, prin care s-a arătat mulțumit de prestația sa, în ciuda înfrângerii. Omul pregătit de Boris Becker s-a declarat mulțumit de spiritul de luptă arătat pe teren, după care le-a mulțumit oamenilor prezenți în tribune, dar și lui Nole, pentru că prin meciul respectiv, i-a arătat în mod indirect unde trebuie să mai lucreze.
"Sunt fericit că m-am întors în spiritul de luptă. Mulțumesc Paris, ador acest turneu cu publicul plin de viață și cu o atmosferă electrică. Novak, mereu îmi clarifici foarte bine la ce trebuie să mai lucrez, iar asta voi face. Mulțumesc pentru o bătălie minunată", a scris Rune pe contul său oficial.
Citește și:

DJOKOVIC, LAUDE PENTRU RUNE: "ARE TOT CREDITUL DIN LUME PENTRU CE A REUȘIT AZI"

În ciuda fazei tensionate petrecute în setul secund, Djokovic a vorbit la superlativ despre adversarul său, care îl învinsese în finala de la Paris de anul trecut.
După un an greu, în care colaborarea cu Mouratoglou nu a funcționat, danezul revine ușor-ușor la nivelul arătat anul trecut. Acest fapt i se datorează și lui Boris Becker, fost antrenor al lui Nole, e convins marele campion sârb.
"Joacă mult mai bine în ultimele săptămâni, de când lucrează cu Becker. Îi dau tot creditul din lume pentru că a rămas solid pe tot parcursul jocului și a fost foarte puternic mental. Din fericire, astăzi m-am simțit mult mai bine fizic decât ieri", a mai spus Nole.
În semifinalele de la Paris, Nole îl va întâlni, în direct pe Eurosport 2 și în aplicația Eurosport, pe Andrey Rublev, care a pus capăt speranțelor lui De Minaur de a se califica la Turneul Campionilor. Rusul l-a învins o singură dată pe sârb în 5 dueluri directe, dar succesul de la Belgrad 2022 trebuie pus în perspectivă, Nole venind atunci după o perioadă de inactivitate.
În cealaltă semifinală de la Paris se vor întâlni Dimitrov și Tsitsipas (ora 15:00). Duelul Djokovic - Rublev este programat pentru ora 18:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo