Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannik Sinner, decizie radicală la Paris, după meciul încheiat la 2.37 dimineața. Italianul s-a retras din turneu

Irina Aldea

Actualizat 02/11/2023 la 15:28 GMT+2

Jannik Sinner a decis să se retragă de la ultimul turneu Masters 1000 al sezonului după ce meciul său din turul al doilea, cu Mackenzie McDonald, s-a încheiat la ora 2.37 dimineața, ora locală.

Rezumatul partidei Jannik Sinner - Mackenzie McDonald, câștigată de italian în 3 seturi

Jannik Sinner, al patrulea jucător al lumii, a jucat miercuri, 1 noiembrie, împotriva lui Mackenzie McDonald pe terenul central de la Accor Arena. El a ieșit învingător după o luptă istovitoare care a durat două ore și 16 minute de joc. După ce a cedat primul set în tiebreak, Sinner a produs o revenire uimitoare și a egalat la seturi.
Betano - Paris
Toată emoția de la Paris de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Tenismenul în vârstă de 20 de ani a dominat și în setul decisiv, punându-i mari probleme lui McDonald. Italianul s-a impus cu scorul de 6-7(6), 7-5, 6-1 și a obținut calificarea în optimi, acolo unde-l va întâlni pe De Minaur. Sinner a avut la dispoziție mai puțin de 20 de ore pentru a se odihni, pentru a-și analiza performanța din primul set împotriva lui McDonald și pentru a concepe o strategie pentru De Minaur. După meci, Sinner nu s-a abținut și s-a declarat foarte nemulțumit de programul teribil al ATP.
CITEȘTE ȘI:

Jannik Sinner, OUT de la Paris, după meciul încheiat la 2.37 dimineața. Italianul s-a retras

Drept urmare, Jannik Sinner a decis că e mai bine să se retragă din competiție decât să-și forțeze corpul într-o luptă cu Alex De Minaur, al 13-lea jucător al lumii. E fără îndoială o decizie care-i va întrista pe fani, dar și pe organizatorii turneului, care au pierdut și al patrulea cel mai bun jucător care concura la Paris. În primele zile de turneu, Carlos Alcaraz, al doilea favorit, și Daniil Medvedev, al treiela favorit, au fost eliminați surprinzător.
În urma acestei retrageri, Alex De Minaur înaintează în sferturile de finală, acolo unde va da peste Andrey Rublev. Rusul tocmai a trecut în minimum de seturi de olandezul Botic Van De Zandschulp, scor 6-3, 6-3. Pentru Jannik Sinner urmează câteva zile de odihnă, după care deplasarea la "turneul de casă", Turneul Campionilor, acolo unde s-a calificat al patrulea.
Turneul Masters 1000 de la Paris, care se desfășoară în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo