Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic l-a taxat pe Rune la Shanghai! Polemică în prima zi: "Mi-ai furat vestiarul?"

Dani Morar

Actualizat 05/10/2023 la 09:33 GMT+3

Novak Djokovic nu participă în această săptămână la turneul ATP 1000 de la Shanghai. Sârbul nu stă însă departe de turneul asiatic, având un răspuns genial după ce Holger Rune s-a lăudat pe rețelele de socializare cu vestiarul în care a stat.

Djokovic - Medvedev - US Open Rezumat

Novak Djokovic nu ia parte la turneul ATP 1000 de la Shanghai, după ce și-a anunțat programul în luna septembrie. Sârbul vine după succesul de la US Open și și-a luat o binemeritată pauză. Ajuns la 36 de ani, sârbul trebuie să-și dozeze bine efortul pentru a mai duce câțiva ani la cel mai înalt nivel.
Betano - Shanghai
Toată emoția de la Shanghai de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
"De-a lungul anilor aici am primit cele mai mari încurajări. Shanghai este unul dintre turneele mele favorite din sezon. O să îmi fie dor de fanii Nole din China. Sper să revin în China în viitor și să joc din nou în fața voastră", a anunțat Djokovic.
În lipsa sârbului de la acest turneu, Holger Rune a primit un vestiar celebru, prin care au trecut nume mari. Danezul a stat în locul pe care Nadal și Djokovic l-au împărțit din 2005 și s-a lăudat pe rețelele de socializare.
Răspunsul lui Djokovic nu a întârziat să apară. Nole l-a taxat imediat pe Rune, cu un mesaj scurt, dar cuprinzător. "Mi-ai furat vestiarul???", a fost răspunsul celui care are 24 de titluri de Grand Slam în palmares.
Rune va debuta la Shanghai împotriva americanului Brandon Nakashima, în cursul zilei de vineri. Jucătorul care a fost pregătit de Mouratoglou a beneficiat de un prim tur liber, în timp ce adversarul său a trecut în două seturi de Zapata Miralles.
Citește și:

Djokovic, peste Nadal și Federer?

Novak Djokovic l-a egalat pe Nadal în clasamentul all-time al titlurilor de Grand Slam după ce a cucerit al 22-lea său turneu major la Melbourne, în ianuarie. El l-a învins în finală pe grecul Stefanos Tsitsipas cu 6-3, 7-6(4), 7-6(5). De atunci, sârbul și-a trecut în palmares alte două titluri majore și deține acum recordul absolut, cu 24, având cu două titluri mai multe decât Nadal și cu patru mai multe decât Federer.
În afară de titlurile de Grand Slam, Novak Djokovic deține recordul absolut și în privința săptămânilor petrecute pe locul 1 ATP – 393. Următorul în această ierarhie este Roger Federer, cu 310 săptămâni. Sârbul e pe locul 1 chiar și când vorbim despre titlurile la turneele Masters 1000. Sârbul are 39 de titluri de acest tip în palmares. Pe locul 2 e Nadal, cu 36. Federer completează podiumul, cu 28 de titluri Masters 1000.
Într-un nou videoclip publicat pe pagina sa de Instagram, Patrick Mouratoglou prezintă cele trei motive pentru care Novak Djokovic este mai bun decât Rafael Nadal și Roger Federer: "Am spus că Djokovic va fi probabil deținătorul recordului la numărul de Grand Slam-uri când avea 12 sau 13 la activ. Am crezut acest lucru din mai multe motive. În primul rând, era deja dominant. La acea vreme era mai bun decât Roger și Rafa.
Bineînțeles, Rafa a fost întotdeauna mai bun pe zgură, dar pe orice altă suprafață, Novak era superior. În plus, era încă tânăr și știam că trupul său era într-o formă perfectă. Pentru mine, el este atletul perfect pentru tenis. Și în al treilea rând, aș spune că este starea lui de spirit. Este cu siguranță o persoană care vrea să domine. Faptul că erau atât de mulți fani pentru ceilalți doi și mai puțini pentru el, că nu era la fel de iubit ca ceilalți doi, am simțit că acest lucru a creat în el dorința de a-și lua revanșa", a transmis antrenorul francez.
Turneul ATP 1000 de la Shanghai se desfășoară în perioada 4-15 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo