Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roger Federer, "vinovat" pentru ce s-a întâmplat la meciul lui Rublev cu Humbert, la Shanghai

Irina Aldea

Publicat 13/10/2023 la 20:12 GMT+3

Roger Federer a fost prezent în tribune la partida dintre Andrey Rublev și Ugo Humbert, la Shanghai. Elvețianul a atras atenția fanilor chinezi, care s-au concentrat mai mult asupra lui în loc să fie atenți la meci.

Roger Federer, Shanghai 2023

Credit imagine: Getty Images

Andrey Rublev, al cincilea favorit la turneul Masters 1000 de la Shanghai, s-a calificat în cea de-a șasea semifinală la un turneu ATP în 2023 după ce a trecut de Ugo Humbert în minimum de seturi. Rusul aflat pe locul 7 ATP s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3, după o oră și 31 de minute de joc.
Betano - Shanghai
Toată emoția de la Shanghai de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Deși Rublev a făcut legea pe teren în partida cu adversarul său din Franța, rusul e de părere că fanii nu au urmărit deloc partida. Motivul? Legendarul Roger Federer s-a aflat în tribune, iar suporterii chinezi au fost doar ochi și urechi la fostul mare campion elvețian, câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, fiind pe locul 3 în topul all-time, după Djokovic și Nadal.

Federer, "vinovat" pentru ce s-a întâmplat la meciul lui Rublev cu Humbert

"Nu a fost deloc deranjant (râde). Doar că spectatorii nu se uitau la meci pentru că atenția lor era concentrată pe Roger. Nu se uitau la terenul de tenis, ci doar la el", a declarat rusul la interviul de pe teren, spre amuzamentul celor din tribune, dar și al lui Roger Federer, care a fost omagiat vineri la Shanghai în cadrul unei ceremonii.
Însoțit de Zhizhen Zhang și Li Na pe teren, Federer a împărtășit un moment frumos adresându-se publicului pentru a-i mulțumi pentru dragostea de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost proiecția unor imagini cu Rafa Nadal, bunul său prieten împotriva căruia a jucat de mai multe ori în China.
Zhizhen Zhang l-a întrebat pe Roger Federer chiar pe teren dacă există șansa ca el să revină în circuit, dacă are vreun impuls de a se întoarce. Elvețianul a dat un răspuns fără echivoc, fără a lăsa loc de interpretări: "Sunt foarte fericit așa cum sunt acum, retras. Nu există nicio șansa ca eu să revin", a spus Roger cu un zâmbet larg pe față.
Turneul ATP 1000 de la Shanghai se desfășoară în perioada 4-15 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo