Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, OUT din primul tur la Birmingham! Favorita 3, învinsă de locul 54 WTA la primul meci pe iarbă din 2024

Irina Aldea

Publicat 17/06/2024 la 19:17 GMT+3

Sorana Cîrstea, a treia favorită la turneul pe iarbă de la Birmingham, a fost eliminată încă din primul tur la competiția de 250 de puncte WTA din Regatul Unit.

Sorana Cîrstea, Birmingham 2024

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 29 WTA și favorita numărul 3 la turneul de 250 de puncte WTA de la Birmingham, a fost eliminată încă din primul tur. Sportiva noastră a început astfel cu stângul sezonul de iarbă, cedând în minimum de seturi în fața chinezoaicei Lin Zhu, clasată pe locul 54 WTA.
Aceasta din urmă s-a impus cu scorul de 7-6 (2), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 37 de minute de joc. Aceasta a fost prima confruntare directă consemnată în circuit între Sorana Cîrstea și Zhu Lin. Aceasta din urmă o va întâlni în continuare la Birmingham pe Ajla Tomljanovic.
CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea, OUT din primul tur la Birmingham! Serie de coșmar pentru româncă

Din păcate, România rămâne fără reprezentantă la turneul pe iarbă din Regatul Unit în urma acestui rezultat nefavorabil. În urma acestui rezultat nefavorabil, Sorana Cîrstea ajunge la patru înfrângeri consecutive în circuitul mondial feminin.
Ultima sa victorie venea pe zgura de la Roma, la începutul lunii mai, atunci când o învingea pe Vondrousova în minimum de seturi. Au urmat înfrângeri cu Keys (Roma), cu Linette (Strasbourg), Blinkova (Roland Garros) și acum cu Zhu (Birmingham).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo