Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Krejcikova, principala favorită, se califică în finala de la Birmingham

Marian Ursescu

Publicat 24/06/2023 la 15:14 GMT+3

Barbora Krejcikova, cap de serie numărul 1, a trecut fără probleme de Zhu Lin și a ajuns în finala Rothesay Classic. Krejcikova nu a cedat niciun set toată săptămâna

Barbora Krejcikova

Credit imagine: Eurosport

Cehoaica Barbora Krejcikova, cap de serie nr. 1, s-a calificat în finala turneului Rothesay Classic cu o victorie cu 6-3, 6-2 în fața chinezoaicei Zhu Lin.
În prima lor întâlnire din carieră, Krejcikova, locul 12, a avut nevoie de o oră și 32 de minute pentru a o învinge pe Zhu, numărul 39 mondial. Krejcikova ajunge în a doua sa finală a sezonului, după ce a câștigat titlul la WTA 1000 Dubai în luna februarie.

A 10-a victorie în semifinale din 11 posibile!

Cu această victorie, Krejcikova și-a continuat seria impresionantă la nivel de semifinale în circuitul WTA. Cehoaica a câștigat acum 10 din cele 11 semifinale pe care le-a disputat de-a lungul carierei sale în circuitul Hologic WTA.
Krejcikova nu a cedat niciun set toată săptămâna la Birmingham. Principala favorită și-a continuat forma solidă împotriva lui Zhu, reușind patru ași și câștigând mai mult de jumătate din puncte atunci când a returnat primul serviciu al lui Zhu.
Campioana de la Roland Garros 2021, o așteaptă acum pe câștigătoarea celei de-a doua semifinale a zilei, dintre Jelena Ostapenko, cap de serie nr. 2, și Anastasia Potapova, cap de serie nr. 4. Krejcikova nu s-a mai confruntat niciodată cu Potapova și a pierdut patru din cele șase întâlniri cu Ostapenko!
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo