Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Navratilova dă de pământ cu Giorgi, după gestul odios al italiencei față de Venus Williams: "Dezgustător!"

Irina Aldea

Publicat 20/06/2023 la 16:51 GMT+3

Martina Navratilova e printre numele mari din tenis care au criticat-o dur pe Camila Giorgi pentru comportamentul groaznic pe care l-a avut în meciul cu Venus Williams, la Birmingham. Americanca a câștigat lupta și i-a dat o lecție de bun simț italiencei, care s-a bucurat atunci când Venus Williams s-a prăbușit pe teren.

Venus Williams & Camila Giorgi, Birmingham

Credit imagine: facebook

Ajunsă la 43 de ani, Venus Williams sfidează toate limitele vârstei în tenisul mondial feminin. Ieri, americanca a reușit să mai scrie o pagină de istorie. Ajunsă până pe locul 697 WTA, ea s-a calificat în optimile de finală de la Birmingham, după o victorie superbă în fața Camilei Giorgi, ocupantă a locului 48 WTA.
Scorul fost 7-6, 4-6, 7-6 pentru cea care a reușit să câștige 7 titluri de Grand Slam în carieră, după trei orei și 16 minute de joc. În timp ce servea la 4-3, 30-40, Venus Williams a alunecat după un forehand și a căzut la pământ. Americanca purta deja o genunchieră înainte de incident. Un moment de controversă a avut loc când Camila Giorgi a finalizat punctul și chiar a sărbătorit câștigarea punctului, deși adversara ei era la pământ.
CITEȘTE ȘI:

Navratilova dă de pământ cu Giorgi, după gestul odios al italiencei față de Venus Williams

Rennae Stubbs a intrat pe rețelele de socializare și a criticat-o pe Giorgi pentru gestul său teribil. De asemenea, ea a distribuit un clip în care se vede cum italianca nici măcar nu s-a asigurat că adversara ei e în regulă. Mai mult decât atât, Venus Williams i-a trimis o privire înțepătoare adversarei ei, Rennae Stubbs subliniind că niciun jucător nu și-ar dori să vadă acea privire de cealaltă parte a terenului.
"Camila Giorgi tocmai a strigat Si când Venus Williams a căzut și a țipat! Adică ce naiba!!! Cred sincer că acesta ar putea fi cel mai josnic moment al carierei sale!!!! Și NICIODATĂ nu vrei să vezi această față uitându-se la tine acum! Haide, Vee!", a fost mesajul lui Rennae Stubbs (52 de ani), înainte de a se bucura pentru succesul americancei.
Martina Navratilova a răspuns la postarea lui Stubbs și a declarat că eventualul triumf al lui Venus Williams a reprezentat o justiție poetică după comportamentul "dezgustător" al italiencei: "Îi servește de bine - Venus i-a dat un șut în fund oricum! Cât de dezgustător din partea lui Giorgi dacă așa s-a întâmplat", a scris Navratilova pe Twitter.
În replică, Stubbs a susținut că a revăzut punctul pentru a se asigura că Giorgi a fost cea care a strigat în semn de sărbătoare: "Oh, așa a fost. Chiar a trebuit să derulez din nou punctul pentru a mă asigura că era ea cea care a urlat a bucurie. A fost atât de rău!", a răspuns Stubbs.Navratilova a afirmat că acțiunile italiencei au fost mai grave decât incidentul în care au fost implicate Marie Bouzkova și Sara Sorribes Tormo la Roland Garros 2023: "Wow!" Asta e mai rău decât ce au făcut Bouzkova și Sorribes la RG. Total rușinos", a mai transmis Navratilova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo