Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Venus Williams, reacție de mare campioană după gestul cumplit al Camilei Giorgi! "Sunt surprinsă că nu e nr. 1 WTA"

Dani Morar

Actualizat 20/06/2023 la 09:33 GMT+3

Venus Williams a obținut o victorie incredibilă la Birmingham, în fața Camilei Giorgi. Americanca s-a impus în primul tur, la capătul unui meci de peste 3 ore și a avut o reacție de mare campioană după gestul adversarei sale.

Venus Williams

Credit imagine: Getty Images

Venus Williams a obținut prima victorie a jucătoarei din Statele Unite în fața unei tenismene din top 50 WTA din 2019 încoace. A fost 7-6, 4-6, 7-6 pentru cea care a reușit să câștige 7 titluri de Grand Slam în carieră, în fața Camilei Giorgi, locul 48 în lume.
Italianca a făcut un gest criticat de toată lumea într-un moment greu pentru adversara sa. Venus a alunecat și a țipat de durere, moment în care Camila ar fi strigat "Si". Reacția sa a fost criticată pe rețelele de socializare, însă jucătoarea din Statele Unite a avut un răspuns de mare campioană.
"Credeam că am jucat atât de bine astăzi, dar și ea a evoluat incredibil. Sunt atât de surprinsă că nu e numărul 1 în lume. Au fost atât de multe momente în care credeam că meciul e încheiat și găsea câte o lovitură de nicăieri.
Nu am jucat împotriva ei de mult timp. Cred că iubește această suprafață. E atât de periculoasă pe iarbă. Am servit și eu de câteva ori la 120 mph și eram ceva de genul: "Oh Doamne!" Asta e. Mi-a lipsit acest sentiment", a declarat Venus Williams la finalul meciului, citată de Sportskeeda.
Citește și:

Venus Williams, abia a doua victorie de la Wimbledon 2021 încoace

Pentru Venus Williams a fost abia a doua victorie de la Wimbledon 2021 încoace. Americanca trecea atunci de Mihaela Buzărnescu, tot în 3 seturi, scor 7-5, 4-6, 6-3.
La începutul acestui an a fost prezentă la turneul de la Auckland, unde a trecut de primul tur, în minimum de seturi, cu compatrioata Katie Volynets. Avea să fie eliminată în turul secund, dar a revenit pe teren în sezonul de iarbă, la S’Hertogebosch, unde a cedat în fața lui Celine Naef.
Venus va juca în turul 2 de la Birmingham cu câștigătoarea dintre Linda Noskova și Jelena Ostapenko.
România are două reprezentate în primul tur al turneului WTA 250 de la Birmingham. Ana Bogdan a trecut de calificări și a ajuns pe tabloul principal, dar sorții i-au scos-o în față pe Sorana Cîrstea. Cele două se vor întâlni astăzi, de la ora 13:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo