Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, OUT în primul tur la Eastbourne. Românca a ajuns la 5 înfrângeri consecutive în WTA

Irina Aldea

Publicat 24/06/2024 la 14:33 GMT+3

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur la turneul de 500 de puncte WTA de la Eastbourne de către ocupanta locului 44, ucraineanca Anhelina Kalinina.

Sorana Cîrstea, Eastbourne 2024

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea, a 29-a jucătoare a lumii, a fost rapid eliminată din cadrul turneului de 500 de puncte WTA organizat la Eastbourne, în Marea Britanie. Românca a cedat în minimum de seturi în fața ucrainencei Anhelina Kalinina, aflată pe locul 44 WTA.
Aceasta din urmă s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 24 de minute de joc. Aceasta a fost a treia întâlnire directă dintre Cîrstea și Kalinina în circuitul mondial feminin, ucraineanca având de fiecare dată câștig de cauză. De altfel, Sorana nu a reușit până acum să-i ia set sportivei din țara vecină.
CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea, OUT și de la Eastbourne în primul tur. Serie de coșmar pentru româncă

Ucraineanca s-a calificat așadar în optimile de finală la Eastbourne și urmează acolo să dea peste Madison Keys, favorita numărul 4. În urma acestui rezultat, Sorana Cîrstea a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în circuitul mondial feminin, cu eșecuri înregistrate la Roma, Strasbourg, Roland Garros, Birmingham și Eastbourne, cu Keys, Linette, Blinkova, Zhu și Kalinina.
Pentru Sorana Cîrstea, acestea sunt vești cu adevărat îngrijorătoare, mai ales că săptămâna viitoare încep meciurile de pe tabloul principal de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Românca nu a trecut niciodată de turul al treilea la All England Club, accesând această fază a competiției în cinci rânduri (2009, 2012, 2017, 2021, 2023).
Wimbledon 2024 se desfășoară în perioada 1 iulie - 14 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate în România pe Eurosport și pe Max.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo