Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Krejcikova a stârnit hohote de râs după titlul câștigat la San Diego: "Nu știu cum aduc trofeele astea acasă"

Andrei Nicolae

Publicat 17/09/2023 la 17:42 GMT+3

Barbora Krejcikova și-a luat revanșa după ce a fost eliminată încă din primul tur la US Open și a câștigat turneul de la San Diego atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu. După victoria individuală, cehoaica a stârnit amuzamentul oamenilor, comentând asupra numărului mare de bagaje pe care le va avea odată cu trofeele cucerite.

Barbora Krejcikova

Credit imagine: Getty Images

Barbora Krejcikova (13 WTA) a luat startul în turneul WTA 500 de la San Diego după eliminarea prematură de la US Open, unde a fost învinsă încă din primul tur. Tenismena din Cehia a concurat atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu, alături de compatrioata sa Katerina Siniakova.
Jucătoarea de 27 de ani a reușit să își ia revanșa după eliminarea prematură de la Flushing Meadows și a pus mâna pe trofeul de la San Diego în ambele probe în decurs de doar 2 ore. Finala de la simplu câștigată de Krejcikova în fața Sofiei Kenin s-a terminat undeva în jurul orei 5 dimineața (ora României), iar cea de la dublu a început la 6 și s-a terminat la 7 dimineața.
După ce s-a impus la simplu, cehoaica a trebuit să vorbească la microfon și a stârnit amuzamentul celor prezenți. După ce a câștigat, tenismena a primit un trofeu și pe deasupra și o placă de surf, moment în care a mărturisit că nu știe cum se va putea întoarce acasă cu toate obiectele primite.
"În primul rând, aș vrea să încep prin a spune că nu știu cum o să aduc toate aceste trofee minunate înapoi acasă, pentru că am deja trei bagaje, venind de la New York. Cred că am voie să am doar trei bagaje, deci nu știu ce o să fac.
Vreau o să o felicit pe Sofia pentru turneul fantastic. Împreună am creat un spectacol minunat și cred că a fost o bătălie tare, mulțumesc mult", a declarat Krejcikova, potrivit We Love Tennis.
Citește și:

Turneul de la San Diego a fost marcat și de o gafă hilară a celor din WTA

Circuitul WTA a continuat după Grand Slam-ul de la US Open cu turneul de calibru WTA 500 de la San Diego, unde unele dintre cele mai bune jucătoare din lume au concurat. Printre acestea s-au numărat și Belinda Bencic (15 WTA) și Beatriz Haddad Maia (20 WTA).
Cele două tenismene au fost printre favoritele la câștigarea trofeului, însă campioana olimpică a fost eliminată încă din primul tur, în timp ce brazilianca a ieșit în sferturi. Cum se procedează la orice competiție, niciuna dintre tenismene nu a plecat acasă fără câteva poze făcute de fotografii desemnați de WTA.
Asociația Feminină de Tenis a produs însă o gafă mare, dar extrem de amuzantă, deoarece le-a confundat pe cele două sportive, iar Bencic a primit pe mail câteva poze cu Beatriz Haddad Maia.
Greșeala celor din Asociație nu a rămas un secret, pentru că elvețianca a postat imediat pe pagina sa oficială de Instagram o captură de ecran cu mail-ul respectiv, unde se poate observa textul "WTA ți-a trimis șapte poze pe care să le postezi pe social media".
Campioana olimpică i-a transmis în acest sens și un mesaj lui Beatriz Haddad Maia, spunând "Chiar și WTA ne confundă și îmi trimite pozele tale". Textul lui Bencic sugerează astfel că nu este prima dată când ea și brazilianca sunt confundate, având într-adevăr trăsături fizice asemănătoare.
Belinda Bencic și Beatriz Haddad Maia vor concura la doar câteva zile de la eliminările de la San Diego în Masters-ul de la Guadalajara, care duce o lipsă enormă de jucătoare din topul clasamentului WTA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo