Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea și Raluca Olaru, debut cu dreptul în proba de dublu de la St. Petersburg

Alex Masgras

Publicat 07/02/2022 la 19:53 GMT+2

Sorana Cîrstea și Raluca Olaru au câștigat în primul tur al probei de dublu a turneului de la St. Petersburg, după o oră și jumătate de joc în fața perechii Lydmyla Kichenok/Jelena Ostapenko.

Raluca Olaru și Sorana Cîrstea

Credit imagine: Eurosport

După aproape 13 ani, Sorana Cîrstea și Raluca Olaru au jucat, din nou, în proba unui turneu de dublu din circuitul WTA. Cîrstea și Olaru au câștigat în primul tur în fața perechii Lydmyla Kichenok/Jelena Ostapenko, scor 2-6, 6-4, 10-2.
Cele două românce au început mai greu partida, pierzând primul set cu 2-6, dar au revenit în partidă în setul al doilea, pe care l-au câștigat cu 6-4, într-un set în care s-au realizat nu mai puțin de șapte break-uri. În super tiebreak, cele două românce nu au avut emoții, câștigând fără drept de apel, scor 10-2.
În turul al doilea al probei de dublu de la St. Petersburg, Cîrstea și Olaru vor întâlni perechea Anastasia Potapova/Vera Zvonareva. Cele două rusoaice au trecut în primul tur de perechea Irina Bara/Ekaterine Gorgodze, scor 6-2, 7-5.
Citește și:

Sorana Cîrstea participă și în proba de simplu

Sorana Cîrstea participă și în turneul de simplu de la St. Peteresburg, unde o va întâlni în primul tur pe Marketa Vondrousova. Cîrstea nu este singura româncă de pe tabloul de simplu, Irina Begu și Jaqueline Cristian urmând să participe și el în cadrul turneului din Rusia.
Ana Bogdan nu a reușit să se califice pe tabloul principal al turneului de la St. Petersburg. Ea a pierdut în ultimul tur al calificărilor în fața rusoaicei Varvara Graceva, scor 4-6, 4-6.
Irina Begu o va întâlni în primul tur pe chinezoaica Shuai Zhang, în timp ce Jaqueline Cristian o va întâlni pe Anastasia Pavlyuchenkova, a patra favorită a turneului. Toate cele trei românce vor juca în primul tur la simplu în cursul zilei de marți, în timp ce Sorana Cîrstea și Raluca Olaru vor juca în sferturile de finală în cursul zilei de joi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol