Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile de la St. Petersburg, de Anett Kontaveit

Alex Masgras

Publicat 09/02/2022 la 15:24 GMT+2

Sorana Cîrstea și-a încheiat parcursul în cadrul probei de simplu a turneului de la St. Petersburg. Sportiva noastră a fost eliminată în optimile de finală de Anett Kontaveit, scor 6-4, 7-5.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a pierdut partida din optimile de finală ale turneului WTA 500 de la St. Petersburg. Finalista Turneului Campioanelor din 2021 s-a impus cu 6-4, 7-5, după o oră și 32 de minute de joc. Sorana Cîrstea a început bine partida, dar a ratat trei șanse de break în debutul primului set.
Primul break al partidei a fost realizat de Kontaveit, care s-a distanțat la 4-2, dar Sorana a răspuns foarte bine și a reușit rebreak-ul. La 5-4 pentru jucătoarea din Estonia, Cîrstea și-a pierdut serviciul, iar Kontaveit și-a adjudecat primul set.
În setul al doilea s-a mers cap la cap cu serviciul până la 3-3, când Sorana a reușit break-ul. În game-ul următor, pe propriul serviciu, Cîrstea a avut o minge de 5-3, dar Kontaveit a reușit să întoarcă, realizând rebreak-ul. La 6-5 pentru adversară, Sorana a avut un game slab pe propriul serviciu, iar Kontaveit a închis partida, după ce a avut la dispoziție trei mingi de break.
Citește și:

Sorana Cîrstea continuă în proba de dublu la St. Petersburg

După înfrângerea din optimi, Sorana Cîrstea va primi 55 de puncte WTA. Ea va continua în proba de dublu de la St. Petersburg, alături de Raluca Olaru. Cele două fac echipă în circuitul WTA pentru prima oară din 2009, iar în primul tur au trecut de perechea Lydmyla Kichenok/Jelena Ostapenko, scor 2-6, 6-4, 10-2.
În turul al doilea al probei de dublu de la St. Petersburg, Cîrstea și Olaru vor întâlni joi perechea Anastasia Potapova/Vera Zvonareva. Cele două rusoaice au trecut în primul tur de perechea Irina Bara/Ekaterine Gorgodze, scor 6-2, 7-5.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo