Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme mari de organizare la Napoli! Un jucător de dublu s-a trezit cu bagajele pe hol după meci

Alex Masgras

Publicat 19/10/2022 la 19:38 GMT+3

Nicolas Barrientos, numărul 62 ATP la dublu, a avut parte de un tratament neplăcut la Napoli. Columbianul de 35 de ani s-a trezit cu bagajele aruncate în holul hotelului, deoarece organizatorii i-au schimbat hotelul. Aceasta este doar una dintre problemele organizatorice ale turneului, după ce mai mulți jucători s-au plâns de suprafața de joc.

Tennis Napoli Cup

Credit imagine: Instagram

Nicolas Barrientos, numărul 62 ATP la dublu, a avut parte de un tratament greu de explicat la Napoli, în condițiile în care vorbim de un turneu din categoria ATP 250. Columbianul s-a trezit cu bagajele aruncate în holul hotelului, deoarece organizatorii i-au schimbat cazarea pentru a doua oară. Mai grav este că Barrientos a fost înștiințat de această schimbare printr-un mail trimis în timp ce el juca în partida de dublu din primul tur.
Acesta a postat pe contul său de Twitter un filmuleț cu bagajele sale aflate în holul hotelului și a făcut apel la ATP să facă tot posibilul ca astfel de scene să nu se mai repete și la alte turnee:
"Aceasta este picătura care a umplut paharul. Cum se poate întâmpla așa ceva la un turneu ATP 250? Nu mi s-a întâmplat așa ceva nici măcar într-un turneu Challenger, dar cred că i s-a întâmplat partenerului meu într-un Challenger organizat de aceeași companie.
Am ajuns în lobby-ul hotelului la ora 5 după ce am jucat și am găsit bagajele mele și ale soției mele pe hol, împachetate prost și lăsate pe podea. Mi-am verificat mail-ul și am găsit un mail primit la ora 4, în timp ce jucam, să mă anunțe că mi-au schimbat din nou hotelul. Deja îmi schimbaseră hotelul a doua zi după ce am ajuns la turneu.
Cred că nici nu mai e nevoie să menționez faptul că meciurile din calificări și primul tur de dublu s-au jucat la un club care se află la 40 de minute de clubul oficial. De transport nici nu mai vorbesc, turneul are foarte puține mașini și este foarte greu de ajuns dintr-un loc în altul.
Sper ca ATP să ia măsuri pentru a preveni astfel de situații pentru jucători. Mai ales când astfel de incidente se repetă la turneele organizare de aceeași companie", a scris Barrientos pe contul său de Twitter.
Citește și:

Jucătorii s-au plâns și de terenurile de la Napoli

Turneul de la Napoli se confruntă cu multe probleme de organizare. Terenurile sunt denivelate, iar foarte mulți jucători s-au plâns de condiții. Din cauza suprafețelor de joc, meciurile din calificări s-au desfășurat în altă locație, iar startul turneului pe tabloul principal a fost amânat pentru marți.
Albert Ramos-Vinolas, al șaptelea favorit al turneului, a fost eliminat de portughezul Nuno Borges, scor 5-7, 6-7(5). Spaniolul s-a plâns și el de condiții, iar în primul set, partida a fost întreruptă. Ramos-Vinolas a chemat supervizorul competiției și s-a încercat nivelarea suprafeței de joc. Fără succes din partea organizatorilor, partida a continuat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo