Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sinner e în semifinale la Halle, după victoria la limită cu Struff! Italianul, "omul maraton" în Germania

Irina Aldea

Publicat 21/06/2024 la 20:34 GMT+3

Jannik Sinner a obținut vineri seara calificarea în semifinale la turneul de 500 de puncte ATP de la Halle, Germania, după ce l-a învins în trei seturi pe favoritul gazdelor, Jan-Lennard Struff.

Jannik Sinner, Halle 2024

Credit imagine: Getty Images

Jannik Sinner, liderul mondial din clasamentul ATP, are o săptămână solidă la schimbarea suprafeței de joc. Italianul, campion anul acesta la Australian Open, s-a calificat în semifinalele turneului de 500 de puncte ATP de la Halle, Germania, după ce a trecut în trei seturi de favoritul gazdelor, Jan-Lennard Struff, ocupant al locului 41 ATP.
Elevul lui Darren Cahill s-a impus în fața favoritului gazdelor cu scorul de 6-2, (1) 6-7, 7-6 (3), la capătul unui meci care a durat două ore și 33 de minute de joc. Italianul a devenit azi "omul maraton" în Germania, jucând al treilea meci din trei în trei seturi.
CITEȘTE ȘI:

Jannik Sinner, calificare cu emoții în semifinale la Halle! Victorie la limită cu Struff

Pentru Sinner, aceasta este cea de-a doua semifinală din carieră pe iarbă, după Wimbledon 2023, a 7-a semifinală a anului. A ratat prezența în penultimul act doar la Madrid (s-a retras înainte de sferturi pentru a se recupera pentru Roland Garros).
Aceasta a fost a treia întâlnire directă dintre Sinner și Struff, italianul având de fiecare dată câștig de cauză. Azi însă, germanul i-a luat lui Sinner un set pentru prima dată în carieră. În penultimul act, Sinner se va duela cu învingătorul dintre Zhang (42 ATP) și Eubanks (44 ATP).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo