Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

US Open 2023 | Gauff și Swiatek elogiază rivalitatea dintre Djokovic și Alcaraz! "Cred că este apogeul tenisului"

Dani Morar

Actualizat 31/08/2023 la 17:15 GMT+3

US Open 2023 | Novak Djokovci și Carlos Alcaraz s-ar putea întâlni într-o nouă finală, după un ultim act epic la Cincinnati. Coco Gauff și Iga Swiatek au vorbit la superlativ despre rivalitatea celor doi, iar jucătoarea din America nu crede că nivelul arătat de cei doi va fi depășit în următorii 40 de ani.

Rezumatul finalei incredibile, de aproape 4 ore, dintre Djokovic și Alcaraz, de la Cincinnati

Calificată în runda a 3-a la US Open după o victorie cu autoritară în această miercuri împotriva tinerei ruse, Mirra Andreeva (6-3, 6-2), Cori Gauff, a fost chestionată cu privire la impresiile la rivalitatea dintre Novak Djokovic și Carlos Alcaraz.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
"Este uimitor. Ei depășesc limitele tenisului. Știi, comparând diferitele generații de tenis, dacă te uiți la casetele de acum 40 de ani, nu jucau rău, dar nivelul este cu adevărat diferit. Și privind meciul lor, îmi spun: "Nu știu cum în următorii 40 de ani nivelul va fi într-adevăr mai mare decât atât".
Cred că este apogeul tenisului, să fiu sinceră. L-am văzut și pe Djokovic jucând împotriva lui Federer și Nadal, este un tenis de ultimă generație. Nu stiu ce este, e o nebunie! este un fel de o singură generație, iar Novak este un jucător de o singură generație, la fel ca și Carlos. Joacă unul împotriva celuilalt pe două spectre diferite. Nu știu ce este. Pot să vorbesc despre asta toată ziua. Este cu adevărat minunat", a declarat Gauff, citată de Welovetennis.fr.
Carlitos și-a exprimat dorința de a recăpăta "fotoliul" de lider mondial, după ce Djokovic și-a asigurat acea poziție grație victoriei din primul tur la US Open. După turneul american, Nole va reveni pe locul 1, iar Alcaraz va fi nevoit din nou să intre în cursă cu sârbul pentru a reveni în topul ierarhiei ATP. În acest sens, câștigătorul din acest an de la Wimbledon a vorbit despre obiectivul său pentru restul anului 2023.
Citește și:

Iga Swiatek spune că are de învățat din rivalitatea Djokovic - Alcaraz

Iga Swiatek, campioană en-titre la US Open, s-a calificat în turul 3 la New York după ce a învins-o fără nicio emoție pe Daria Saville, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră și 35 de minute de joc. Pentru poloneză urmează meciul cu Kaja Juvan.
Jucătoarea din Polonia a vorbit despre marea rivalitate dintre Novak Djokovic și Carlos Alcaraz și spune că meciurile dintre cei doi sunt singurele pe care le urmărește, dorind să învețe de la aceștia anumite lovituri, dar și să preia din mentalitatea lor.
"Nu mă uit la mult tenis, dar aceste meciuri le privesc de la început și până la final. Este bătălia a două generații. Sunt atât de buni și de solizi. Niciodată nu oferă gratis vreun punct. Îi privesc din postura de fan pentru că multe din loviturile lor ar fi imposibile pentru mine. Am multe de învățat din obiceiurile lor și mentalitatea de a nu renunța niciodată", a spus și Swiatek.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo