Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ons Jabeur, reacție savuroasă după calificarea în optimi la Wimbledon: "Cred că dorm pe canapea diseară"

Andrei Nicolae

Publicat 09/07/2023 la 11:06 GMT+3

Ons Jabeur a reușit să se califice în faza optimilor de finală de la Londra după un meci extrem de disputat împotriva Biancăi Andreescu. Tunisianca nu s-a ferit însă să glumească la finalul partidei pe seama a cum soțul ei, care este de altfel și preparatorul său fizic, își gestionează emoțiile în timpul unui meci de acest gen.

Jabeur - Andreescu - Wimbledon Rezumat

Jabeur a învins-o pe canadianca Bianca Andreescu în turul al treilea la Wimbledon, însă a avut de luptat pentru a obține victoria. Tunisianca a cedat primul set cu 6-3, dar a reușit să revină în următoarele două pentru a-și adjudeca succesul.
Finalistei de la All England Club i-a "trecut glonțul pe la ureche" chiar și în setul decisiv, deoarece a fost prima care și-a cedat serviciul în actul final al partidei. Din fericire pentru ea, Jabeur a reușit imediat să facă rebreak-ul pentru ca mai apoi să mai câștige încă o dată pe serviciul adversarei sale și să să meargă mai departe. Cu toate acestea, partida a fost una extrem de tensionată, atât pentru Jabeur, dar mai ales pentru soțul său, care face parte și din staff-ul său, fiind preparatorul ei fizic.
La finalul duelului, jucătoarea de pe continentul african a fost întrebată cum de descurcă partenerul ei de viață cu tot stresul de la marginea terenului, iar aceasta a oferit un răspuns genial.
"Cred că dorm pe canapea diseară. Mă uitam la el în timpul meciului și nu cred că este fericit, deci vom vedea", a răspuns savuros Jabeur, potrivit We Love Tennis. Tunisianca s-a gândit probabil din două perspective când a dat replica respectivă, din cea de sportivă care nu a jucat atât de bine, dar și din cea de parteneră de viață care îi dă emoții soțului ei în timpul meciului.
Citește și:

Jabeur e în optimi la Wimbledon

Ons Jabeur a reușit astfel să se califice în săptămâna a doua de la All England Club, iar în optimi are un duel extrem de interesant. Tunisianca va da piept cu favorita cu numărul 9, Petra Kvitova, dublă campioană pe iarba londoneză.
În cazul unei victorii, tunisianca are șansa să reediteze finala de anul trecut de la Londra cu Elena Rybakina, în cazul în care kazaha trece și ea de Beatriz Haddad Maia. Până acum, Jabeur a trecut pe rând la Wimbledon de Magdalena Frech, Zhuoxuan Bai și Bianca Andreescu.
Turneul de Grand Slam de la Wimbledon este transmis, în perioada 3 - 16 iulie, pe Eurosport și în aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Wimbledon 2023 se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport & pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo