Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan, calificare impresionantă în turul 3! Revenire de excepție pentru româncă cu Alycia Parks

Irina Aldea

Actualizat 06/07/2023 la 15:22 GMT+3

Ana Bogdan s-a calificat joi în premieră în turul al treilea la Wimbledon, după ce a trecut în trei seturi de Alycia Parks, jucătoare clasată mai bine decât ea. Sportiva noastră a fost nevoită să revină de la 0-1 la seturi.

Ana Bogdan, revenire de senzație și calificare în premieră în turul 3 la Wimbledon! VIDEO

Ana Bogdan, ocupantă a locului 57 WTA, s-a calificat în premieră în turul al treilea la Wimbledon, după ce a trecut de Alycia Parks (51 WTA), revenind spectaculos de la 0-1 la seturi. Sportiva din Sinaia s-a impus cu scorul de 1-6, 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 42 de minute de joc.
Betano - Wimbledon 2023
Toată emoția de la Wimbledon de pe Eurosport se joacă cu BETANO
Wimbledon este al treilea turneu de Grand Slam la care Ana Bogdan ajunge în turul al treilea, după Australian Open și Roland Garros. Spotriva noastră o va întâlni în turul următor la Wimbledon pe Lesia Tsurenko, care a trecut în minimum de seturi de Siniakova în turul 2.
CITEȘTE ȘI:

Ana Bogdan e prima jucătoare din România calificată în turul 3 la Wimbledon 2023

Ana Bogdan a pornit meciul cu Parks destul de greoi, cedându-și primele două game-uri de serviciu din meci. După cedarea manșei inaugurale, sportiva noastră și-a ridicat nivelul de joc în mod evident, iar adversara ei nu a găsit nicio soluție în fața jocului inspirat al româncei.
Înainte de Parks, Ana Bogdan a trecut la Wimbledon de Liudmila Samsonova în minimum de seturi. Tot azi mai joacă Irina Begu, care trebuie să termine meciul început ieri cu Rebecca Marino, Sorana Cîrstea cu Jelena Ostapenko și Jaqueline Cristian cu Beatriz Haddad Maia.
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Wimbledon 2023 se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport & pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo