Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, în turul 2 al probei de dublu feminin de la Wimbledon

Eurosport
DeEurosport

Publicat 09/07/2023 la 09:25 GMT+3

Perechea română Ana Bogdan/Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 al probei de dublu feminin de la Wimbledon, după ce a trecut de americancele Danielle Collins/Alison Riske-Amritraj. România mai are încă două jucătoare pe acest tablou.

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian

Credit imagine: Eurosport

Perechea română Ana Bogdan/Jaqueline Cristian s-a calificat în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon, sâmbătă, după victoria cu 6-4, 6-4 în fața americancelor Danielle Collins/Alison Riske-Amritraj, în primul tur al probei feminine de dublu la Wimbledon.
Româncele au avut nevoie de o oră și 36 de minute pentru a obține victoria.
Ana Bogdan și Jaqueline Cristian și-au asigurat un cec de 22.000 de lire și 130 de puncte WTA la dublu, iar în turul secund le vor înfrunta pe Lidia Morozova (Belarus) și pe Ingrid Martins Gamarra (Brazilia).
În turul secund, meciul dintre perechea româno-ucraineană Irina Begu/Anhelina Kalinina și favoritele numărul trei, Storm Hunter (Australia)/Elise Mertens (Belgia), a fost întrerupt de ploaie la scorul de 6-2, 2-0 pentru Hunter/Mertens, după 56 de minute.
În turul secund mai este calificată și perechea româno-ucraineană Gabriela Ruse/Marta Kostiuk, care va juca împotriva cehoaicelor Miriam Kolodziejova/Marketa Vondrousova.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol