Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andreea Prisăcariu sare în apărarea lui Djokovic, după gestul organizatorilor de la Wimbledon! "Prea mare pentru ei"

Dani Morar

Actualizat 20/06/2023 la 10:47 GMT+3

Novak Djokovic a fost uitat de organizatorii de la Wimbledon într-o campanie de promovare a turneului. Andreea Prisăcariu este o admiratoare înfocată a liderului din ATP și a sărit în apărarea sârbului, notând că "Este prea mare pentru ei."

Wimbledon 2022 | Top 5 lovituri din finala masculină, dintre Novak Djokovic și Nick Kyrgios

Novak Djokovic nu a fost inclus de organizatorii de la Wimbledon într-unul dintre promo-urile de promovare a turneului. Cu nici 3 săptămâni înainte de debutul de pe iarba londoneză, cel care s-a impus anul trecut la acest Grand Slam a fost uitat de britanici.
Organizatorii Wimbledon au făcut loc în clipul de promovare pentru jucători precum Serena Williams, Venus Williams, Roger Federer, Rafa Nadal, Bjorg și McEnroe, dar nu a fost loc și pentru Djokovic, notează sârbii.
Andreea Prisăcariu este o fană înfocată a lui Nole și nu a putut să se abțină, considerând că i se face o nedreptate liderului din clasamentul ATP.
"Asta e, să facă ce vor... Sunt obosită de faptul că toată lumea lovește în Nole. E prea mare pentru ei. Acesta e adevărul", a scris românca pe Twitter.
Cei de la Wimbledon s-au sesizat și i-au făcut un compliment superb lui Novak Djokovic și Elenei Rybakina, campionii de anul trecut. "Campionii de bătut", au scris organizatorii într-un alt clip de promovare al celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. De 7 ori s-a impus sârbul pe iarba londoneză.

Nick Kyrgios crede că Djokovic poate ajunge la 30 de Grand Slam-uri

Nick Kyrgios nu ratează ocazia de a vorbi despre Novak Djokovic și de a-l tachina pe sârb de fiecare dată. Australianul a fost învins de Nole în finala Wimbledon 2022, iar de atunci s-a creat o prietenie aparte între ei.
Kyrgios crede că este singurul care îl poate bate pe Djokovic la Wimbledon, însă are așteptări uriașe din partea adversarului său. Pentru ca lumea să uite acea înfrângere din ultimul act al Grand Slamului din Marea Britanie, Nick își dorește ca rivalul său să ajungă la 30 de titluri de acest gen în carieră și e sigur că ar fi fost mult mai aproape de această cifră dacă Novak nu era interzis în Australia și SUA.
"Sper să ajungă la 30 de Grand Slam-uri. M-ar ajuta să arăt mai bine după ce am pierdut finala de la Wimbledon în fața lui. Dar da, a ajuns deja la un relizare extraordinară. Știu cât de mult muncește și ce mult înseamnă pentru el.
Cu siguranță că l-a afectat lipsa de la anumite turnee de Grand Slam. Nu i s-a permis accesul în anumite țări și probabil că fără acele probleme avea 25-26 de titluri. Știu că e flămând. Oamenii cred că va încetini ritmul, dar a devenit și mai motivat de la 28-30 de ani", a declarat Kyrgios pentru Sky Sports.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo