Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios, replică genială după gestul simbolic al lui Djokovic! Ce i-a promis sârbului dacă va câștiga Wimbledon

Dani Morar

Actualizat 26/06/2023 la 21:17 GMT+3

Nick Kyrgios și Novak Djokovic s-au înfruntat în finala de anul trecut de la Wimbledon, iar sârbul s-a impus în 4 seturi. Nole a făcut un gest simbolic și a mâncat iarbă înainte de debutul turneului din 2023, iar fostul său adversar a avut o replică absolut genială.

Wimbledon 2022 | Top 5 lovituri din finala masculină, dintre Novak Djokovic și Nick Kyrgios

Novak Djokovic și Nick Kyrgios au o rivalitate aparte de anul trecut, după finala de la Wimbledon. Sârbul s-a impus atunci în 4 seturi, dar între ei s-a legat și o prietenie destul de strânsă, australianul neratând ocazia de a-l taxa pe rivalul său ori de câte ori i se ivește.
Înainte de debutul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Nole a făcut un gest simbolic și a mâncat din iarba londoneză.
Liderul mondial a adăugat și o scurtă descriere la filmarea respectivă, care dă clar de înțeles că este dornic să cucerească cel de-al optulea titlu la Londra. "Îmi aduc aminte de gust și sunt înfometat pentru mai mult", a fost mesajul scurt al lui Nole.
Răspunsul lui Kyrgios nu a întârziat să apară, iar australianul a avut o replică absolut genială pentru adversarul său. Ba mai mult, acesta i-a făcut și o promisiune lui Djokovic, în cazul unui nou succes la Wimbledon. "Te rog să nu mai mănânci iarbă în fața mea din nou. Dar dacă o să câștigi o să te scot la câteva băuturi", a scris Nick, citat de Tennisworldusa.com.
Citește și:

Novak Djokovic joacă un singur meci pe iarbă înainte de Wimbledon

În 2022, înainte de a câștiga titlul la Wimbledon, Novak Djokovic nu s-a înscris la niciun turneu pe iarbă. Fără a forța, el a decis să joace totuși pe iarbă un meci înainte de Wimbledon, la turneul demonstrativ de la Hurlingham, Giorgio Armani Tennis Classic. Atunci, sârbul îl înfrunta și câștiga împotriva lui Felix Auger-Aliassime.
Anul acesta, Djokovic a hotărât să procedeze la fel pentru a-și spori șansele de a cuceri al treilea titlu major anul acesta din tot atâtea posibile. Pe 29 iunie, joi, el va juca împotriva lui Frances Tiafoe, la demonstrativul de la Hurlingham. Aceasta va fi singura sa apariție pe iarbă înainte de a intra pe terenul central de la Wimbledon, așa cum dictează tradiția.
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo