Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roddick și-a schimbat la 180 de grade discursul despre Novak Djokovic: "Toți vrem să îl vedem concurând"

Andrei Nicolae

Publicat 24/06/2024 la 10:29 GMT+3

Andy Roddick a fost în centrul atenției în lumea tenisului în decursul zilei de duminică, după ce a oferit câteva declarații controversate cu privire la posibila prezență a lui Djokovic la Wimbledon. Americanul și-a schimbat în prezent discursul la 180 de grade și este chiar dornic să îl vadă pe fostul lider mondial concurând la All England Club.

Djokovic, prezent la All England Club. Foto: Wimbledon.

Credit imagine: Twitter

Novak Djokovic se află în plin proces de recuperare după accidentarea la genunchi suferită la Roland Garros, iar în prezent Nole se luptă să fie apt pentru Wimbledon. Deși sunt multe voci care îl consideră pe sârb un adevărat luptător pentru ceea ce reușește să facă, au existat și critici la adresa sârbului, venite chiar din partea unor foști jucători.
Andy Roddick a avut în urmă cu puțin timp o reacție virulentă la adresa procesului de recuperare al lui Nole, oferindu-și opinia controversată în acest sens. Cu toate acestea, la aproximativ 24 de ore distanță după ce s-a aflat în centrul atenției în lumea tenisului și după ce a fost criticat, americanul și-a schimbat în totalitate discursul despre cel mai titrat jucător din istorie în materie de Grand Slam-uri.
Fostul campion de la US Open a recunoscut că s-a înșelat după ce a văzut ultimele imagini cu Djokovic deja prezent la Wimbledon și a mărturisit că vrea să îl vadă pe sârb prezent la All England Club.
"Cu toții așteptam semne încât să avem vești bune legate de el. Faptul că este prezent la Wimbledon este un semn. Dacă faci efortul de a merge pe teren, e pentru că încerci să faci tot ce-ți stă în putință ca să joci, e evident, crezi că ai o șansă să participi.
Sunt numai semne bune. Personal, am crezut că Djoko nu are timp să își revină, m-am înșelat. Asta e entuziasmant pentru tenis, se pare că Novak va fi acolo, cu toții vrem să îl vedem pe 'GOAT' concurând", a spus fostul tenismen american, citat de We Love Tennis.
Citește și:

"VREA ATENȚIE!" CE VERDICT DĂDUSE RODDICK ÎN URMĂ CU O SINGURĂ ZI

Cu o zi înainte de declarațiile prin care se arăta entuziasmat de posibila revenire a lui Nole pe iarba londoneză, Roddick a avut un discurs total diferit la adresa numărului 2 mondial. Fostul campion de la US Open a declarat tranșant: "Am fost odată în circuit, dar nu făceam asta. El nu este ca noi. El este un pic diferit. Este incredibil și nu pot să cred. Faptul că el postează acest lucru… el vrea atenție, vrea să flirteze cu ideea de a lupta la Wimbledon, spune că este sănătos, cu siguranță nu e o persoană care își vede de accidentări în privat. Asta e o nebunie, faptul că a fost operat acum o săptămână", a precizat Roddick.
În urmă cu câteva zile, Novak Djokovic a postat un videoclip de la antrenament în care se pregătește intens în afara terenului de joc, arătând puțin sau niciun semn de disconfort. În afară de exerciții, el a intrat și pe teren practicând serviciul.
Referindu-se la aceste postări ale sârbului, comentariul lui Roddick adaugă un strat de sarcasm cu privire la accidentările lui Djokovic. Americanul și-a continuat discursul dur: "Să nu uităm faptul că el nu mai este tânăr și timpul nu mai este de partea lui. Și-a chinuit corpul în ultima perioadă, a fost un iad cu siguranță. În acest moment doar urmărește fantome dacă e să vorbim despre recordul de Slam-uri".
Wimbledon 2024 se desfășoară în perioada 1 iulie - 14 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate în România pe Eurosport și pe Max.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo