Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic a dat "nas în nas" la Wimbledon cu Alcaraz! Nole, pus pe glume: "Sunteți bestii!"

Irina Aldea

Publicat 24/06/2024 la 18:26 GMT+3

Novak Djokovic și Carlos Alcaraz, finaliștii de anul trecut de la Wimbledon, s-au întâlnit în complexul de la All England Club și au avut o interacțiune interesantă

Carlos Alcaraz & Novak Djokovic

Credit imagine: Twitter

Novak Djokovic a suferit în urmă cu trei săptămâni o ruptură de menisc și a fost supus imediat unei intervenții chirurgicale. La acel moment, sârbul părea ca și retras de la Wimbledon, însă acum e la Londra și se antrenează încercând să-și dea seama dacă poate sau nu participa la ediția din acest an.
De partea cealaltă, Carlos Alcaraz, câștigător al marelui trofeu la Roland Garros, și-a început nu tocmai bine sezonul de iarbă anul acesta. După ce l-a învins pe Cerundolo la Queen's în primul tur, Alcaraz a cedat în optimile de finală în fața celui mai bine clasat tenismen din Marea Britanie, Jack Draper (29 ATP), cu scorul de (3) 6-7, 3-6, după o oră și 40 de minute de joc.
CITEȘTE ȘI:

Djokovic a dat "nas în nas" la Wimbledon cu Alcaraz! Nole, pus pe glume

Alcaraz a decis să nu părăsească Marea Britanie și a mers la Wimbledon pentru a se obișnui din nou cu suprafața de joc pe care triumfa în urmă cu aporximativ un an în finala disputată cu Novak Djokovic. La aproape 12 luni distanță de la acel moment, Alcaraz și Djokovic au dat "nas în nas" la Wimbledon, iar interacțiunea a fost savuroasă.
Corespondentul agenției spaniole EFE a relatat câteva fragmente din conversația dintre cei doi campioni: "Fac teste, m-am îmbunătățit rapid (n.r. după operația de menisc din 5 iunie). Voi, tinerii, sunteți niște bestii", i-ar fi spus sârbul noului câștigător de la Roland Garros, cel mai tânăr tenismen care se impune pe trei suprafețe diferite la turneele de Grand Slam.
Wimbledon 2024 se desfășoară în perioada 1 iulie - 14 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate în România pe Eurosport și pe Max.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo