Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic și-a programat la Wimbledon "testul suprem" înainte de "ziua Z"! Decizia sârbului

Irina Aldea

Publicat 27/06/2024 la 13:31 GMT+3

Novak Djokovic a urmat traseul Londra – Munchen – Londra după ce i-a învins la antrenamentele efectuate la Wimbledon pe Fede Coria și Frances Tiafoe. Azi, sârbul va încerca să treacă "testul suprem" pe iarba de la All England Club.

Novak Djokovic, Wimbledon 2024

Credit imagine: Getty Images

Vineri e "ziua Z" pentru Novak Djokovic la Wimbledon. Înainte de tragerea la sorți, care se va desfășira la prânz la Londra, Nole va decide dacă joacă sau nu pe iarba de la All England Club. Nole a precizat în urmă cu câteva zile că vineri va decide dacă participă sau nu la turneul pe care l-a câștigat de șapte ori în carieră până acum.
Azi, joi, Djokovic și-a programat "testul suprem", o sesiune de antrenament cu liderul mondial din ATP, Jannik Sinner. El vrea să-și testeze abilitățile într-un meci de antrenament cu numărul 1 mondial. Dacă simte că este pregătit și că poate concura cu el, atunci este clar că răspunsul va fi pozitiv. Dacă nu este cazul... vom vedea ce anunț va face Nole vineri dimineață.
CITEȘTE ȘI:

Djokovic și-a programat la Wimbledon "testul suprem" înainte de "ziua Z"

Acum câteva zile, tenismenul sârb a confirmat că a venit la Londra tocmai din acest motiv, pentru a verifica cât de pregătit este: "Planul tot timpul a fost să joc la Wimbledon și încerc să fac asta. De aceea am venit aici mai devreme, să văd cum merg lucrurile. Mulți cred că nu este realist și că nu este inteligent, dar eu nu aș fi aici dacă nu aș fi primit permisiunea echipei mele medicale", a spus Novak.
Tragerea la sorți a turneului are loc pe 28 iunie, deci și asta va grăbi puțin decizia: "Nu mă forțez la 100%, dar sper să ajung la acel nivel în zilele următoare. Dacă știu că pot juca la maxim sau aproape de maximul meu, atunci voi juca. Dacă nu, las pe altcineva să aibă o șansă", a conchis Djokovic, care i-a învins la All England Club atât pe Fede Coria, cât și pe Frances Tiafoe, în meciuri de câte un set.
Wimbledon 2024 se desfășoară în perioada 1 iulie - 14 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate în România pe Eurosport și pe Max.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo