Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ivan Ljubicic și-a stabilit favoriții pentru Wimbledon. Pe cine mizează fostul antrenor al lui Federer

Andrei Nicolae

Publicat 27/06/2024 la 11:15 GMT+3

Cel de-al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon, este la doar patru zile de start, iar analiștii și foștii jucători au început deja să ofere predicții privind cine ar putea să se impună la Londra. Recent, Ivan Ljubicic a vorbit și el despre marele șlem de pe iarbă și a declarat că mizează pe Jannik Sinner și Carlos Alcaraz.

Ruud, Tsitsipas, Sinner, Djokovic, Alcaraz, Medvedev, Rune

Credit imagine: Eurosport

Jannik Sinner și Carlos Alcaraz sunt cei mai în formă jucători din 2024, aspect demonstrat și de titlurile câștigate de cei doi până acum în acest sezon. Campioni la primele două Grand Slam-uri ale anului (italianul la AO, iar ibericul la RG), cei doi lideri ai tinerei generații sunt considerați singurii favoriți și la Wimbledon, în viziunea lui Ivan Ljubicic.
Antrenorul lui Federer din perioada 2016-2022 consideră că cei doi jucători sunt chiar mai în formă decât la Roland Garros, unde amândoi veneau după accidentări. În ceea ce îl privește pe Novak Djokovic, Ljubicic nu a acordat un verdict, ținând cont că Nole încă nu e sigur de participarea la All England Club.
Totuși, faptul că Djokovic ar fi proaspăt revenit după o accidentare l-a făcut pe membrul Federației de Tenis din Franța să nu îl includă pe sârb în lista favoriților.
Citește și:

ljubicic vede o luptă între alcazar și sincer la wimbledon

"Wimbledon este deja aproape. Federer a câștigat (n.r. la All England Club) după ce s-a impus la Halle, vom vedea dacă este rândul lui Sinner. Înainte de Roland Garros erau multe întrebări, în mod special dintr-un punct de vedere fizic.
Tot respectul pentru Alcaraz, Sinner și Djokovic, care s-au descurcat, dar nu au avut ritmul de meci. Acum, totul e diferit, Sinner și Alcaraz par să fie bine și sunt favoriții. Nole a avut operația (n.r. la genunchi), dar va încerca să fie prezent, ar fi ceva foarte drăguț. Acum însă, favoriții mei sunt Jannik și Carlitos.
Primele trei sau patru tururi ne vor arăta în ce condiție se află protagoniștii. Dacă cei mai buni supraviețuiesc după prima săptămână, atunci vor deveni din ce în ce mai favoriți", a spus croatul, citat de Punto de Break.
Wimbledon 2024 se desfășoară în perioada 1 iulie - 14 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate în România pe Eurosport și pe Max.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo