Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a disputat un meci-test înainte de tragerea la sorți de la Wimbledon. Cum s-a descurcat Nole

Andrei Nicolae

Actualizat 26/06/2024 la 14:23 GMT+3

Novak Djokovic a reluat antrenamentele după operația de menisc suferită la Roland Garros, iar sârbul are șanse în continuare să evolueze la Wimbledon, deplasându-se la Londra încă de acum câteva zile. În cursul zilei de marți, Nole a disputat și un meci-test în compania lui Frances Tiafoe, care își revine și el după o accidentare la genunchi.

Novak Djokovic, la Wimbledon

Credit imagine: AFP

Novak Djokovic se recuperează după o accidentare la genunchi suferită în optimi la Roland Garros, iar prezența sa la Wimbledon este încă sub semnul întrebării.
Cu toate acestea, Nole a făcut duminică deplasarea la All England Club, pentru a-și începe pregătirea în vederea celui de-al treilea Grand Slam al anului. În cursul zilei de marți, înainte de a pleca la Munchen pentru a vedea partida dintre Serbia și Danemarca, Djokovic și-a continuat pregătirea pentru Wimbledon și a efectuat un meci-test contra lui Frances Tiafoe.
Duelul dintre cei doi s-a întins pe un singur set de antrenament, care a fost câștigat de sârb în tie-break. Merită menționat că americanul nu este nici el la capacitate maximă, fiind la rândul său în proces de recuperare după o accidentare la genunchi suferită la Queen's.
Totuși, faptul că Djokovic a jucat un set de antrenament în fața unui adversar de top din circuit poate să le dea speranțe fanilor săi în vederea participării sale la All England Club.

Citește și:

djokovic a câștigat un set de antrenament și cu federico coria

Victoria din meciul-test cu Tiafoe nu a fost singura obținută recent de Nole de când a ajuns la Londra. Luni, Djokovic a jucat un set de antrenament și cu Federico Coria, ocupantul locului 71 în clasamentul ATP.
Nole s-a impus în aceeași manieră, tot în tie-break, după ce a revenit de la 2-6 și a câștigat game-ul decisiv cu 8-6. Momentan, fostul lider mondial nu a oferit vreun semn privind eventuala sa participare sau absență de la Wimbledon, astfel că cel mai probabil toată lumea va afla maxim cu o zi înainte de tragerea la sorți a tabloului.
Wimbledon 2024 se desfășoară în perioada 1 iulie - 14 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate în România pe Eurosport și pe Max.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo