Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic s-a întors deja la Wimbledon. Primele imagini cu septuplul campion pe iarba londoneză

Andrei Nicolae

Publicat 23/06/2024 la 23:23 GMT+3

Presa din Marea Britanie anunța că Novak Djokovic se va deplasa luni la Londra, deși nu este sigur de participarea la al treilea Grand Slam al anului. Se pare însă că Nole nu a mai putut rezistat și s-a întors deja de duminică la All England Club, unde a efectuat și un antrenament pe teren.

Novak Djokovic, la complexul de la All England Club. Foto: Wimbledon

Credit imagine: Twitter

Novak Djokovic se recuperează după o accidentare la genunchi suferită în optimi la Roland Garros, iar prezența sa la Wimbledon este încă sub semnul întrebării.
Cu toate acestea, Nole a făcut deja deplasarea la All England Club, pentru a-și începe pregătirea în vederea celui de-al treilea Grand Slam al anului. Sârbul nu este sigur de prezența sa pe iarba londoneză, însă și-a dorit cel mai probabil să vadă dacă este în parametri optimi chiar pe suprafața pe care ar urma să joace peste o săptămână.
Sâmbătă, jurnaliștii de la BBC anunțaseră că Djokovic va merge luni la Londra pentru a-și începe antrenamentele, însă se pare că Nole a mers mai devreme decât se aștepta presa în Regatul Unit. Cei de la Wimbledon au postat pe contul oficial câteva poze cu Novak, ceea ce sugerează că septuplul campion mondial deja a ajuns la All England Club.
În poze, numărul 2 mondial este surprins și pe terenul de antrenament, semn că Nole s-a pregătit deja și pe iarba londoneză. Rămâne însă de văzut care va fi decizia finală luată de Djokovic în vederea participării sale.
Citește și:

INTENȚIILE LUI DJOKOVIC, FĂCUTE PUBLICE. ANUNȚUL LUI GREG RUSEDSKI

Într-un episod al podcastului Tennis Channel Inside-In, Rusedski și-a exprimat încrederea că Djokovic va reveni și mai puternic după accidentarea la picior: "Am avut câteva discuții cu agentul lui Djokovic și el vrea să joace mult mai mult timp, vrea să fie Tom Brady al tenisului", a declarat finalistul US Open din 1997: "Iar o leziune a meniscului nu este gravă, este doar ghinion. Și el începuse să joace bine la turneul de la Roland Garros, nu l-aș desconsidera pe Novak. Dacă Novak vrea să joace încă doi, trei, patru ani - orice ar fi - nu-l scoateți din calcule fiindcă asta ar fi o greșeală.
Nu este o accidentare gravă și el este cel mai disciplinat atlet pe care l-am văzut vreodată. Cred că este probabil cel mai mare atlet pe care l-am văzut vreodată în viața mea, este atât de bun ca jucător. Da, anul acesta nu a fost grozav pentru el, dar să nu uităm că anul trecut a câștigat trei din cele patru turnee de Grand Slam și a fost în finala de la Wimbledon. Probabil una dintre finalele de la Wimbledon, unde probabil ar fi trebuit să câștige meciul, dar lucrurile nu au mers cum a vrut el. Și toată lumea îl elimină pentru că nu a jucat grozav de cinci luni și acum are o accidentare. Eu nu-l scot din calcule deloc, cred că se va întoarce și se va răzbuna. Cred că dacă foamea este acolo, încă se bucură de călătorie și are susținerea familiei, atunci va putea obține ce-și dorește".
Wimbledon 2024 se desfășoară în perioada 1 iulie - 14 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate în România pe Eurosport și pe Max.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo