Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sabalenka a dat alarma înainte de Wimbledon! "Masacru" în rândul starurilor din Top 10 WTA

Irina Aldea

Publicat 22/06/2024 la 16:30 GMT+3

Sabalenka s-a retras din sferturile de finală de la Berlin din cauza unei accidentări la umăr. Nu mai puțin de patru staruri din Top 10 WTA au abandonat în această săptămână la turneul din Germania din cauza diferitelor probleme invocate. Cu doar 9 zile înainte de Wimbledon, semnele de îngrijorare se înmulțesc.

Aryna Sabalenka

Credit imagine: Getty Images

Au mai rămas doar nouă zile până la debutul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, iar semnele de îngrijorare nu lipsesc. În circuitul mondial feminin, nu mai puțin de patru jucătoare de top au acuzat diferite probleme, fiind nevoite să se retragă de la Berlin, turneu pregătitor pentru Wimbledon.
Cel mai important nume de pe această listă a abandonurilor se regăsește Aryna Sabalenka, a treia jucătoare a lumii. Bielorusa, campioană la Australian Open în acest an, a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la umăr. Ea o întâlnea în sferturile de finală pe Anna Kalinskaya. Scorul era 5-1 în favoarea numărului 24 mondial când bielorusa a decis să se retragă din turneu din cauza unor dureri la umăr. Rusoaica s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe Victoria Azarenka, care a beneficiat de abandonul Elenei Rybakina.
CITEȘTE ȘI:

Ploaie de abandonuri la Berlin! Semnale de alarmă cu 9 zile înainte de Wimbledon

Dacă Marketa Vondrousova (căzătură) și Elena Rybakina (dureri de stomac) fuseseră deja nevoite să se retragă în cursul săptămânii, alte două favorite la Wimbledon au fost nevoite să "arunce prosopul" în sferturile de finală ale turneului german WTA 100: Aryna Sabalenka din cauza unor dureri la umăr și, câteva minute mai târziu, Ons Jabeur, după ce a pierdut un prim set foarte strâns în fața lui Cori Gauff: 7-6(9).
Tunisianca a disputat două finale la Wimbledon până acum și a promis că va reveni cu intenția de a câștiga titlul pe iarba de la All England Club. Dintre cele opt jucătoare din top 10 prezente la Berlin în această săptămână, patru au fost nevoite să declare forfait.
Wimbledon 2024 se desfășoară în perioada 1 iulie - 14 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate în România pe Eurosport și pe Max.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo