Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan a izbucnit în lacrimi după victora anului, la Portoroz! Ce a spus după ce a eliminat-o pe Haddad Maia

Irina Aldea

Actualizat 16/09/2022 la 16:37 GMT+3

Ana Bogdan e în semifinale la Portoroz, după ce a trecut de Beatriz Haddad Maia la finalul unui meci excelent, cu răsturnări de situație, mai ales în setul decisiv.

Ana Bogdan

Credit imagine: Twitter

Ana Bogdan s-a calificat vineri în semifinalele turneului feminin de tenis de la Portoroz (Slovenia), competiţie de categoria WTA 250, dotată cu premii în valoare totală de 203.024 de euro, după ce a trecut în sferturi, în trei seturi, 6-1, 1-6, 7-5, de brazilianca Beatriz Haddad Maia (18 WTA), a doua favorită a turneului.
Ana Bogdan (29 ani, locul 69 WTA) s-a impus după un meci de două ore şi 39 de minute, ea reuşind pe parcursul partidei doi aşi şi comiţând patru duble greşeli, în timp ce adversara sa a avut patru aşi, dar a comis cinci duble greşeli. Românca a fost net superioară a serviciu, cu procentaje de peste 60% la ambele servicii. Ana Bogdan şi Beatriz Hadad Maia se mai înfruntaseră anul acesta în semifinalele turneului WTA 125 de la Paris, în luna mai, victoria revenind atunci braziliencei, în trei seturi: 5-7, 6-3, 6-1. Scorul meciurilor directe este acum 2-2.
CITEȘTE ȘI:

Ce a spus Ana Bogdan după ce s-a calificat în semifinale la Portoroz

"Pentru mine a fost un meci foarte important. Trebuie să recunosc că am avut multe emoții azi, am vrut să mă bucur de această oportunitate. Ea a avut un sezon formidabil, dar eu am vrut să câștig. A fost un test mare, dificil pentru mine. Nu joc la fiecare turneu meci de meci câte trei seturi. Plus că și atmosfera a fost extraordinară. Nu am jucat niciodată cu Rybakina. Este o jucătoare foarte bună, câștigătoare de Grand Slam, deci va fi un alt meci foarte greu. Dar, eu o să dau tot ce pot pentru a merge mai departe. Nu e ușor să termini meciul cu o scurtă ca aceasta. Uneori, îmi iese, alteori, nu", a spus Bogdan la interviul de după meci, potrivit Digi Sport.
Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 8.870 de euro şi 110 puncte WTA. În semifinale, Bogdan va juca împotriva Elenei Rybakina (Kazahstan, 25 WTA, favorită nr. 3), care s-a calificat în penultimul act fără să joace, în condiţiile în care adversara sa, Lesia Tsurenko (Ucraina, 92 WTA), nu s-a prezentat.
Laver Cup, ultimul turneu din cariera marelui Roger Federer, este în direct în perioada 23-26 septembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo